Çay Partisi

Gazi M. Kemal İlköğretim Okulunun çayı son derece neşeli geçti.

Çay Partisi

  Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu, Okul Aile Birliğinin tertip ettiği geleneksel çay partisi bugün saat:13.30’ da Say Bar Düğün Salonunda yapıldı.

  Okulun Türkçe Öğretmeni Berna Yılmaz’ ın sunuculuğunu yaptığı partiye okul öğretmenleri, öğrencileri ve veliler yoğun ilgi gösterdiler.

  Okul Müdürü Yılmaz Ergün’ ün açış konuşması ile başlayan parti okulun Müzik öğretmeni M. Ali Diri’ nin belediye konservatuarında yetiştirdiği öğrencilerin çeşitli enstrümanlar eşliğindeki müzik dinletisi ile devam etti.

  Velilerin getirdiği yiyeceklerin iştahla tüketildiği çay partisinde, okula yardım amaçlı olarak düzenlenen eşya piyangosuna katılım yoğundu.

Çay partisi katılanların müzik eşliğinde oynadığı çeşitli oyunlar ve halay çekimi ile sona erdi.

Haber: Ahmet Özdemir.














































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2012, 18:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
...
... - 12 yıl Önce

çay partisinde meyve suyumu vermişler harika :)

merve
merve - 12 yıl Önce

okulumuz okul aile birliğine ve başaknaları türkan hanıma başarılı çalışmalarından dolayı teşekkürler yıllardır sorun olan kanalizasyon ve çevre düzenlemesi yapıldı bunun içinde türkan hanıma özellikle teşekkür ediyorum

Ergül Ekşi
Ergül Ekşi - 12 yıl Önce

24 kasımda unutulduğumuz yetmezmiş gibi okulumun çayında da unutulduk. sizleri esefle kiniyorum. ahde vefa da kalmamış sizlerde.

HÜSEYİN BODUR.............................
HÜSEYİN BODUR............................. - 12 yıl Önce

gazi̇ mustafa kemal ilk öğretim okulu bi̇r kari̇zmadir, bi̇r markadir....emeği̇ gecen tüm öğretmen arkadaşlarima saygilar sunuyoruum....o okulun mezunu olmaktan dai̇ma büyük onur ve duyuyorum....!!!!!!!!!!!!!!!

banner381
SIRADAKİ HABER