Duyarlı vatandaştan iftar yemeği

Arif Mehmet Karagülle, geleneksel hale getirdiği iftar yemeklerinden birini daha gerçekleştirdi.

Duyarlı vatandaştan iftar yemeği

İslam aleminin en kutsal ayı olan ramazan ayında paylaşmanın ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinden birini gerçekleştiren Aliye ve Arif Mehmet Karagülle çifti, Köşk Cafe Restaurant’ta iftar yemeği verdi.

Her yıl geleneksel hale getirdiği iftar yemeğine davetli olan Gerze sakinleri, dualarla oruçlarını açarken, mübarek ramazan gününde Arif Mehmet Karagülle ve eşi, gönüllerde yerini almış oldu.


Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
hasan yazıcı
hasan yazıcı - 13 yıl Önce

bu yazacagım yorumun haberle ilgisi yok ıstegım su kı sayın yogurtcunun dıkkate alıp haber yapmasaını ıstıyorum. gerze beledıyesının yapmakta oldugu mahalleyolu yapımında kullanılmak uzere sınop ıl ozel ıdaresınden getırılen sılındır; aynı saat ıcerısınde malum partının gerze yonetımı tarafından sınop valılıgı ve ıl ozel ıdaresıne sıkayet edılerek bır saat calıstırılmadan gerı cagırıldıı. Gerze beledıyesının her yapmak ıstedıgı ısın onune tas koyanmalum partının gerze tesakılatı ve sınop ıl teskılatının amacı ıse gerze beledıyesını pasıf dusurerek beledıye yonetımını ele almak ıstemelerıdır fakat soyle bır durumda varkı gerze halkının bilincini hesaba katmamaktadırlar kendılerı. böyle memleket sevgisi olmaz bunu artık görmeleri gerekir saygılarımla.

Etidör notu: Bilgileriniz için teşekkür ederiz, en kısa zamanda sizleri aydınlatacağız.

zehra nil tekin dogel
zehra nil tekin dogel - 13 yıl Önce

sayın mustafa bey yemegı resımleyıp duyarlılıgı haber yaptıgınız ıcın tesekkur ederız.gercekten harıka bır geceydı.GERZE de olmak ayrıcalık.boyle guzel ınsanlarla ıftar paylasmak harıka bır seydı.

banner381
SIRADAKİ HABER