Yaykıl Köylüsü oyuna gelmedi.

Dün gece yarısı baskın şeklinde amaçlarına ulaşmaya çalışan termikçi şirkete, Gerzeliler yine geçit vermedi.

Yaykıl Köylüsü oyuna gelmedi.

Dün gece saat 01.00 sıralarında şirket elemanlarının sondaj makinelerini emniyet güçlerinin korumasında köye sokmaya çalıştığını duyan Yaykıl Köylüleri ve direniş nöbetindeki vatandaşlar, araçların önüne durarak canlı barikat kurdular.

Emniyet güçlerinin müdahalesine rağmen, kalkmamakta direnen vatandaşlar ile asker arasında kısa bir arbede yaşandı. Bu arbede esnasında bir vatandaşımızın çeşitli yerlerinden yaralandığı görüldü.

Gecenin ilerleyen saatleri olmasına rağmen olayı duyan Gerzelilerin de gelmesiyle kalabalık arttı. Bu arada emniyet güçlerinin, diğer araçların girmemesi için dozer ve iş makineleriyle barikat kurduğu görüldü.

Kalabalığın artması ve olayların büyümesini engellemek için girişimi bekletmeye alan emniyet güçleriyle vatandaşlar arasındaki gergin bekleyiş sürüyor.

SON DAKİKA: Saat 09.50 itibariyle sondaj aletleri panzerler eşliğinde Yaykıl'ı terkediyor.

Fotografların üzerine tıklayarak resmi büyütebilirsiniz.

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet şen
ahmet şen - 13 yıl Önce

eğer siz gerzelilerde 1 gram akıl varsa;ben kendimi gerzeli olarak kabul etmiyorum.bu ne rezillik ya? siz kimsiniz devletin polisine askerine milletin malına saldırıyosunuz.bu şekilde hak ve adalet aranmaz.birileri çıkıp size gazı veriyo sizde huraaaaa nereye ne yapmaya gittiğinizi bile bilmeden gidiyosunuz ayıptır çok ayıp,bu hareketler bir sinopluya gerzeliye yakışmayan hareketler.herşeyin bi yolu yordamı var.

Aslı Bilgen
Aslı Bilgen - 13 yıl Önce

İnsanların yaşam alanlarını daha fazla para kazanmak için katletmeye çalışanlar.Sizleri nefretle kınıyoruz.Anlamıyor musunuz..Bu insanlar oaraya santal yapmanızı is tee mii yooor..

uğur
uğur - 13 yıl Önce

Sen zaten gerzeli olamazsın boşuna kendini yorma.Adamlar gecenin bi yarısı sahte plakalarla hırsız gibi sessiz bir şekilde insanların toprağından geçmeye çalışıyor polis ve jandarma bunları koruyor halka vuruyor o köylülerin ne suçları var size sorarım size.Danıştayın yürütmeyi durdurma kararı varken çed raporu alınmamışken halkın direnişi varken ne adaletinden bahsediyoruz allah aşkına adalet mi kalmış memleketimde siz uyumaya devam edin

Arzu TİRYAKİ
Arzu TİRYAKİ - 13 yıl Önce

Gerzeli yada yaykıllı fark etmyo biz yaşıyoruz burda bizim çocuklarımız bizim ailemiz yaşıycak hic kimse reklam olsun diye canını eşini çoğunu ortaya koymaz kardeşim bir gerzeli vatandaşı olarak halkımla gurur duyuyorum ve herzaman yanındayım halkımın gerzeli halkının yaptı bişey yok sadce hakkını savunuyo ve herkez çok iyi biliyo ne yaptını
HERKEZİN BU KONUYA DUYARLI OLMAMASINA YAZIK DİYORUM BEN

Ebru Sözen
Ebru Sözen - 13 yıl Önce

Helal olsun hepinize,,,aklımız,yüreğimiz hep sizlerle

oktay demirci
oktay demirci - 13 yıl Önce

bu .......... hırsızlar gibi gece geldiler sahte plakalarla sondaja şerefsizler kimden izin aldınız geldiğiniz gibi yollamasınıda biliriz sewe sewe gitmezseniz o arabaların içinde yakmaya hazırız hidi jandarmasız gelin yemiyo değil mi yemezzz oradan sağ çıkamıyacağınızı anladınız bunlara ne söylesen az gerçi insan değil bunlar

mehmt mehmet
mehmt mehmet - 13 yıl Önce

termik belasını basımıza acan şirket kendini savunmak için çevreyi kirleten fabrikalara ornek olarak sinde kimyayı gosterirken SİNDE KİMYA nın termik ekibini korumasını yakıstıramadım

ceren
ceren - 13 yıl Önce

Gelecek nesiller için gecenin 2'sinde yollara düşen GERÇEK GERZELİLERE teşekkür ederim. yüreğimiz sizinle !!!


banner381
SIRADAKİ HABER