Ermiş Gerzeliyi Tercih Etti.

Ermiş Otel yeni vizyonu ile yakında hizmete girecek.

Ermiş Gerzeliyi Tercih Etti.

  Okuyucularımızdan yorum ve mail yoluyla gelen Gerze Belediyesi Otel Ermiş’i satın aldığı gibi sözler üzerine yaptığımız araştırmalar sonucu Otel Ermiş’in satılmadığı ortaya çıktı. Otel Ermiş’in önceki sahibi Hüseyin Ermiş kira sözleşmesinin bitmesine yaklaşık 3 yıl gibi bir sürenin olduğunu fakat yaşı itibarıyla artık otelciliği yapamayacağından yıllarca işletmiş olduğu otelin devrinde Gerzeli!yi tercih ettiği ortaya çıktı.

  Gerze Belediyesinden alınan bilgiye göre, “Otel Ermiş satılmadı, kira sözleşme devri yapıldı. 2016’nın Nisan ayında bitecek olan kira sözleşmesi aynı şartlarla 2086 sayılı Devlet İhale Yasasının 66.maddesi gereğince Murat Üstün’e devredilmiştir. Yasanın verdiği hak kullanılmıştır açıklaması.” yapıldı.

  Hüseyin Ermiş’ten devrini alan Murat Üstün, “Gerze Belediyesinin Hüseyin Ermiş ile 2016 yılına kadar anlaşması vardı. Hüseyin Ermiş kira sözleşmesi devrini bize yaptı. Gerze Belediyesi de bunu onayladı. Otelde tadilat işlemleri başlamış olup yakın bir tarihte yeni vizyonu ile müşterilerimize açılacaktır.” dedi.

 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2013, 21:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
dönerci yılmaz.
dönerci yılmaz. - 10 yıl Önce

yapılan açıklamalara ve habere göre gayet güzel ve en dogrusu olmuş hayırlı olsun bolkazançlı günler dilerim.

gerzeli
gerzeli - 10 yıl Önce

umarım yanlış ufuklara yelken açılmadan,gerzemize hizmet edilir.yoksa şehir merkezinde bir yüz karası olarak hatırlanır.ayrıca sevgili editör bu işletme ortak alınmış bir yer,neden öbür ki ortak ismini açıklama gereği duymadı anlamış değilim.
Editör Notu: Resmiyette Murat Üstün geçiyor.

GERZELİ DEĞİL
GERZELİ DEĞİL - 10 yıl Önce

gerzeli, yanlış ufuklar değimi ne için....doğru ufuk ne....önce bir hayırlı uğurlu olsun de... bu memleket de artık yapılan şeyler başka birilerini rahatsız etmesin gerzeli yazmışsın ama bak ne güzel gerzeli biri almış bugüne kadar dışarıdan gelenler alıyodu da ne oldu... dediğim gibi önce bir hayırlı uğurlu olsun demek gerek ....
hayırlı olsun murat abi allah utandırmasın... bu konuşanlara cevabı siz, en güzel hizmeti en kaliteli mekanla ile vermeniz dileği ile
saygılarımla....

banner381
SIRADAKİ HABER