Gerze için yürüdüler.

Kaymakam Metin Kubilay ve Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze’nin bir turizm kenti olması için kol kola verdiler.

Gerze için yürüdüler.

Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Garnizon Komutanı Güngör Kırarslan ve Devlet Hastanesi Başhekimi Şevket Terkan, 3 Aralık Cumartesi günü Saklıköy Şelalesindeydi.

İlçemizin turizm kenti olmasında ortak çaba sarf eden Kaymakam Metin Kubilay ve Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, İlçenin turizm değerlerini ortaya çıkarma anlamında Saklıköy Şelalesine bir gezi düzenlediler.

Garnizon Komutanı Güngör Kırarslan, Devlet Hastanesi Başhekimi Şevket Terkan, Gerze Meslek Yüksek Okulu turizm otel işletmesi Öğretim Görevlisi Bülent Eskici ve Gerze Gündem Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Yoğurtçu’nun da katıldığı gezi, bürokrasi ile doğanın buluşması şeklinde geçti.

Kış şartları ve zor doğa koşullarına rağmen neşeli bir havada geçen yaklaşık 4 kilometrelik yürüyüşün ardından ortak görüş, doğanın sunduğu güzelliklerin tüm yorgunlukları unutturduğu yönündeydi.



Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
uğur
uğur - 12 yıl Önce

Bu zamana kadar buranın bilinmemesi şaşırtıcı.Bir an önce buraya bir düzenleme yapılmalıdır.

Ufuk Kıvrak
Ufuk Kıvrak - 12 yıl Önce

Merhabalar, Parkuru bu sene bende Gerze'den 4 arkadaşla beraber yürüdüm. Gerçekten görülmeye değer. Güzel ve keyifli kısa bir parkur. Umarım turizme açıcağız diye doğallığı bozacak yapılar yapılmaz(Demir Merdiven , tuğla binalar vs.)

kamil
kamil - 12 yıl Önce

burası cok güzelmiş ama buraya nasıl gidildiğini de yazsaydınız daha iyi olurdu

Etidör Notu: Büromuzu ziyaret ederseniz gerekli bilgileri ve nasıl gideceğiniz hakkında gerekli bilgileri aktarırız.

cevat gülşen
cevat gülşen - 12 yıl Önce

Biz orayı çok önceden biliyorduk. Bizi yönetenler görünce değerli oluyor. Onların bilmediği ne kadar yer var ama bizi yönetenler görünceye kadar değeri olmaz biz ne bilebiliriz ki .

öz gerzeli
öz gerzeli - 12 yıl Önce

şelaleler karlı köyünün dereli mahallesinin yaklaşık 3.km ilerisinde yolun sağ tarafında kalan derenin içinden ilerliyerek yaklaşık 1.km boyunca ufaklı büyüklü şelalelerden oluşan güzel bir yer yolu ham toprak bir yol yola buraya çok önem veren devlet büyüklerimiz sadece grayderle bir bıçak attırmışlar taksi ile giderseniz arabanın altını vura vura gidersiniz kuru bir havada gitmeniz veya arazili cip türü bir araçla gitmeniz lazım büyük şelalenin yanından köyün içme suyu geliyor güzel bir yer doğa yürüyüşü ,piknik yapılacak güzel bir yer büyüklerimiz birde yoluna malzeme döktürüp yaptırırlarsa çok kişilerin gidip göreceklerine eminim.

SELAMETTİN TEKE
SELAMETTİN TEKE - 12 yıl Önce

BURALAR BİR DOĞA HARİKASI YERLERDİR.HERKESİN GİDİP GÖRMESİNİ VE SİTREST ATMASINI TAVSİYE EDERİM.DEVLET GÖREVLİLERİMİZ İNŞALLAH GEREKEN ÖNEMİ VEREREK,GEREKLİ YOL VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPILMASINI SAĞLARLAR.GERZE İLÇEMİZ VE SİNOP İLİMİZİN,TÜRKİYE VE DÜNYA ÇAPINDA TANINMASINA VESİLE OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.EMEĞİ GEÇEN HERKESE VE BU ŞELALELERİN TANINMASINDA BÜYÜK KATKISI OLAN,GERZE GÜNDEME VE MUSTAFA YOĞURTÇU'YA TEŞEKKÜR EDERİM.

Mesut Sepetci
Mesut Sepetci - 11 yıl Önce

allah icin bide buralara nasil gidileceğine dair yol tarifi yapsaydınız

banner381
SIRADAKİ HABER