Gerze'ye Modern Kütüphane

Kütüphane'ler ve yayımlar genel müdürlüğü ve heyeti ilçemizi ziyaret etti

Gerze'ye Modern Kütüphane

 Sinop Kütüphanesi müdürü Selçuk Yüksel'in ev sahipliği yaptığı seminere Kütüphaneler ve yayımlar genel müdür yardımcısı Semra Atınç, TKD. Başkanı Ali Fuat Kartal, Hacettepe üniversitesi bilgi ve belge yönetimi bölümü başkanı Profesör Dr. Yaşar Tonta, Hacettepe üniversitesi BBY. bölümü öğretim görevlisi profesör Dr. Bülent Yılmaz, Goethe Enstitüsü Nico Santfuchs, Tudem yayın evi, Gün ışığı yayıncılık ve yurdun değişik yerlerinden il halk kütüphaneleri müdürleri katıldı. 

  İlçemiz kütüphanesi ziyaretinde bulunan Semra Atınç kütüphane yetkilisi Suat Altuntaş’a kütüphanenin düzen tertibinden dolayı teşekkür etti. Atınç kütüphanenin ısıtma, zemin ve kitap raflarının değişmesi konusunda faaliyetleri başlatacağını kısa bir süre içersinde Gerze kütüphanesinin modern hale getirileceği sözünü verdi.












 
 

 

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Metin ÇALMAZ
Metin ÇALMAZ - 13 yıl Önce

Gerze gibi aydın ve entellektüel bir kentin kütüphanesininde kültür seviyesine yakışır olması gerektiğini düşünen Suat Bey'in ilçemize güzel bir kütüphane kazandırmak için yaptığı çalışmalar bizleri mutlu etmektedir. Teşşekkürler Suat Bey

Hüseyin Kocabaş
Hüseyin Kocabaş - 13 yıl Önce

Suat Bey' i üstün başarılarından dolayı tebrik ediyorum.

duygu yılmaz
duygu yılmaz - 13 yıl Önce

Biz Suat Beyin bu verilen sözlerin peşini bırakmayacağına inanıyoruz.Kendisine başarılar diliyoruz.

hasan albayrak
hasan albayrak - 13 yıl Önce

Suat müdürümün çağdaş yöneticilik anlayışından dolayı tebrik eder daha iyilerini kaavuşmasını temenni ediyorum.

eğitimci
eğitimci - 13 yıl Önce

Mevcut Şartlardan şikayet etme yerine,bu şartlarda neler başarılabilir mücadelesini sürdüren ve istediğini alabilen,Suat beye başarılar diliyorum.

banner381
SIRADAKİ HABER