Gerze’ye turist akını olacak.

Turizm acentesi temsilcileri ve ulusal basın Gerze Belediyesini ziyaret etti.

Gerze’ye turist akını olacak.
04 Mayıs 2011 Çarşamba günü Gerze BelediyeBaşkanlığını ziyaret eden ve 17 kişiden oluşan heyet Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın makamın da toplanarak Gerze turizmini masaya yatırdı.
Turizm acenteleri ve ulusal basından oluşan ekipte, Cumhuriyet Gazetesinden Özcan Yaşar, Habertürk, Skytürk, THY Müdürü, Novitas Turizm Seyehat ve Acentesi Müdürü Gülser Kırbaş, Türsab Acentesi Müdürü Nezih Üçkardeşler, Advisor, Fes Travel Acentesi Müdürü Ekrem Usta, Kastamonu Konak İşletmeleri Müdürü Gülser Kırbaş, Geos Acentesi Müdürü Ayfer Kurukay da bulunuyor.
Heyet amaçlarının, bu bölgedeki turizm faaliyetlerini ve yapılacak olan etkinlikleri toparlayarak, kültür turizm komitesine iletilmesi olduğunu söyledi. Bu komitenin sayesinde de 6.700 turizm acentesine ulaşılacağını ifade ettiler.
Belediye Başkanı Osman Belovacıklı da, turizm amaçlı yapılacak olan her faaliyeti desteklediklerini söyledikten sonra Gerze turizmini geliştirmek için hazırladıkları projelerden söz etti. Özellikle heyettekilerin yamaç paraşütü projesini ilgiyle karşılandığı görüldü.
Ziyaretin sonunda THY Müdürü, Osman Belovacıklı’ya hediye verirken, Belediye Başkanı tarafından da heyete çeşitli hediyeler verildi.
Çıkışta belediyede sergilenen ve daha önce festivalde de yayınlanan fotoğraf sergisi gezildi.









Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
metin
metin - 13 yıl Önce

neyin turizmi gelen turist denize girmek istese nerede gi recek?YÖNECİCİLERİN vurdum duymazlığından idemli gitti cayva gitti.denize girecek yermi kaldı.kimseyi kandırmayın.son çare yamaç paraşütüymüş.aç tavuk misali.

Ahmet GÜNEY
Ahmet GÜNEY - 13 yıl Önce

Sayın arkadaşlarım,Gerzeye turist akacak diyorsunuz çok güzel,bir alt yapı varmıdır,yeterli sayıda otel,pansiyon varmıdır,ben dikkat ediyorum,gelen tur otobüsleri sahile park ediyor,turistler iskeleye çıkıp bir iki tur attık tan sonra gidiyorlar,eh hasbel kader bir iki bardak çay içiyorlarsa ne mutlu,bakınız turistik olan yerlere oralarda o yöreye ait el işleri,yöresel yemek yapan yerler var ,Gerzenin elinde en büyük silah olan Yangın Evleri,bunlarıda doğru bir şekilde kullanamıyoruz.neden bir ev pansiyonculuğu modeli uygulanmıyor,bu işlevler oldukça esnafında yüzü güler,halkında burada esas olan geleni gerzede bir iki saatliğine değil,en az bir kaç günlüğüne tutmaktır,saygılarımla

ORHAN ÇAKALOĞLU
ORHAN ÇAKALOĞLU - 13 yıl Önce

Gurbetçileri hariç Gerze ye Turist ne için gelecek ne var ?, nerde denize girilir,inanç turizmi olarak olabilecek yerlerin yolları düzgün mü yolları düzgünse ihtiyaç giderecek dahi yerleri varmı? bırakalım bunları uzakları 1956 yılından kalma yollları bile yapılamamış-yapılmamış En büyük Turist şuan Gerze için bizim gibi gurbetçilerdir.

kurtar gerzemi
kurtar gerzemi - 13 yıl Önce

Sayın başkan kurtar gerzemi dereyerinin güzergahını değiştirki denize girelim .Turist denize girsin.Duyduğum kadarıyla yol güzergahı değişip dereyerinden geçecekmiş şimdi olmadı başkanım sen büyüksün yol güzergahını değiştir kazanan gene sen olursun.Lütfen bu temennimi başkana iletin.saygılar

kardeş
kardeş - 13 yıl Önce

Kardeş sen üzülme başkan hemen halledeveru.

metin
metin - 13 yıl Önce

Kim kurtaracak gerzeyi.giden değerler geri gelmez...... tarihe yok olan de ğerleri ebediyen gömülmesine vesile oldu.kendileri denize girmeye sinoba giderler gelen turist gariban düşünsün.atasözü gelen gideni çoooooooook arattı.nur içinde yatsın.

banner381
SIRADAKİ HABER