Engin Altay'dan mektup.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Engin Altay, her eve bir mektup gönderdi.

Engin Altay'dan mektup.
  İşte Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Engin Altay'ın  o mektubu:
  Saygıdeğer hemşehrim,
  Sizlerle birlikte 3 Kasım 2002 tarihinde başlayan gönül bağımız 9 yıldır kesintisiz olarak devam ediyor. Bu dönemde gücüm ve imkanlarım dahilinde sizlere sahip çıkmaya çalıştım. Derdinizle dertlendim, sevincinizle mutlu oldum. Gün geldi derdinize derman, çaresizliğinize çare olmaya çalıştım.
  Sizlerden gördüğüm sevgi ve sıcaklık çok az siyasetçiye nasip olmuştur. Bu benim en büyük servetimdir. Biliyorum ki bu servet, dünyadaki bütün paralarla elde edilmeyecek kadar önemli ve değerlidir. Bununla iftihar ediyorum.
  Ankara'da size mahcup olmadım ve sizi mahcup etmedim. Sizin bana olan güven ve sevginiz beni Atatürk'ün partisinin genel başkan yardımcılığına, Kemal Kılıçdaroğlu'nun en yakın yol arkadaşlığına taşıdı. Minnettarım.
  Şimdi seçimlere gidiyoruz. Görüyorum ve inanıyorum halkın iktidarı kuruluyor. Bu güne kadar Sinopluyu sahipsiz bırakmadım. Şimdi hep beraber güzel Sinop'umuza sahip çıkacağız.
  Bilgi ve birikimimle, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki tecrübemle, üstlendiğim siyasi görev ve yetkimle Sinop'a, Türkiye'ye ve Cumhuriyetimize hizmet etmek için sizlerden yeniden ve daha güçlü bir destek bekliyorum.
  Saygılarımla.
                                                                                                              Engin Altay
                                                                                                              Sinop milletvekili
                                                                                                    CHP Genel Başkan Yardımcısı

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER