Hafta Sonu “Acı”lı Geçti.

Cumartesi ve Pazar günü ilçemizde ölümle neticelenen 2 boğulma olayı yaşandı.

  Edinilen bilgiye göre ilk olay Yenikent  Beldesi  Töngel mahallesinde meydana geldi. Cumartesi günü saat:14.00-14.30 civarında arkadaşı ile birlikte denize giren Mustafa Özcan(19)ın gözden kaybolduğunu gören arkadaşı yardım istedi. Denizden cansız bedeni çıkarılan gence ilk müdaheleyi 112 acil servis görevlileri yaptı. Daha sonra Gerze Devlet Hastanesine getirilen Mustafa Özcan yaklaşık yarım saat hayata döndürülmeye çalışıldı ise de başarılı olunamadı. Mustafa Özcan’ na hastanede yapılan ön otopsinin ardından, kesin ölüm nedeninin anlaşılması için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

  Karadeniz’ de Azrail pazar günüde boş durmadı,  ikinci acı olay ise ilçemiz Dereyeri-Bedre mevkiinde meydana geldi. Yine edinilen bilgiye göre İstanbul Üsküdar’ da çalıştığı ve tatil için ilçemiz Karlı köyüne geldiği öğrenilen Caner Çelebi(19) arkadaşları ile birlikte serinlemek için denize girdi. Dalgalı denizde akıntıya kapılarak açığa sürüklenen ve kaybolan genç yaklaşık 20 dakika sonra çevredekiler tarafından baygın vaziyette denizden çıkarıldı. 112 acıl servis ambulansı ile Gerze Devlet Hastanesine getirilen genç, hastanede yapılan 45 dakikalık müdaheleye rağmen hayata döndürülemedi.

Her iki olayda haberi duyar duymaz Gerze Devlet Hastanesine koşan mağdur yakınları sinir krizi geçirdiler.

Olaylarla ilgili olarak başlatılan soruşturmaların devam ettiği de alınan bilgiler arasında.

  Bu iki acı olayda hayatını kaybeden 2 gencimize Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağılığı dilerken, gazetemizde yaz sezonu başında yayınladığımız ve Karadeniz’ deki akıntılara dikkat çektiğimiz haberimizin videosunu bu konularda daha duyarlı ve tedbirli davranılmasını temenni ederek tekrar yayınlıyoruz.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2012, 12:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
Recep YORTANLI
Recep YORTANLI - 12 yıl Önce

her iki kardeşimize allahtan rahmet kederli ailelerine başsağlığı delerim.

banner381
SIRADAKİ HABER