İlknur Kara’dan basın açıklaması

Gerze CHP İlçe Başkanı İlknur Kara, bugün toprağa verdiğimiz Şehit Jandarma Er Ömer Dursun için başsağlığı mesajı yayınladı.

İlknur Kara’dan basın açıklaması

Bu ulus Kurtuluş Savaşı gibi bir destanı yazarak Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmuş ve bu uğurda hiç düşünmeden göğsünü düşmana siper etmiştir. Bugün bizlere düşen görev, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan ve bizlere emanet edilen bu kutsal toprakları, aynı şuurla sahip çıkarak korumak ve bizden sonraki nesillere daha güvenli bir şekilde devretmektir.

Devletimizi parçalamak ve vatanımızı bölmek isteyen hain terör örgütü ve onların destekçileri bilmelidirler ki, bugün cennete uğurladığımız Ömer’imiz gibi bu vatan uğruna kanını akıtan bütün şehit ve gazilerimiz, Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet muhafaza ve müdafaa etmek için canlarını ortaya koymuşlardır. Onlar en büyük hazineyi korumuş ve hep birlikte korumaya da devam edeceğiz.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, istiklal ve cumhuriyetimizi yok etmeye çalışan içerdeki ve dışarıdaki kötü yüreklileri alt etmek için gerekli kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur.

Cumhuriyet Halk Partisi, terörün yaratmaya çalıştığı korku ve kaos ortamına rağmen bu ülkedeki barış ve kardeşlik adına her türlü çabayı yılmadan sürdürecektir.

Gerze CHP İlçe Teşkilatı olarak, bugün Boyabat’ta toprağa verdiğimiz Ömer Dursun ve onunla toprağa düşmüş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetleri’ne başsağlığı diliyoruz.


Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER