Kamu - Sen'den Tepki

Türk Kamu-Sen üyeleri dün 12.30’da Atatürk Anıtı önünde yeni açıklanan Demokratik Peketine tepki gösterdiklerini göstermek amacıyla bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Kamu - Sen'den Tepki
Türk Kamu-Sen Sinop Şubesi Başkanı Metin Süren, Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından açıklanan 'Demokrasi Paketi' ile ilgili olarak, Hükümet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde bir basın açıklaması yaparak sendikanın tepkisini dile getirdi. 

Başkan Metin Süren, “Demokrasi ve özgürlükle uzaktan yakından ilgisi olmayan, 76 milyon vatandaşımızın ortak ihtiyaçlarını karşılamak yerine terör örgütünün taleplerini hayata geçirmeyi amaçlayan şüpheli bir paketle karşı karşıyayız. Yıllardır yürütülen kampanyalarla bizleri bir arada tutan tarihi ve kutsal kavramlarımızın içi boşaltılmak, inanç değerlerimiz yıpratılmak, milli ve manevi değerlerimiz yozlaştırılmak istenmekte; milletimizin ve devletimizin geleceği üzerinde kirli bir oyun oynanmaktadır. Bu oyunun son sahnesi ise demokratikleşme paketi adı altında, Türk milletine dayatılan baldıran zehiri olmuştur. 
Bu paketle, 30 yıl boyunca ülkemizi bir kan gölüne çeviren eli kanlı bebek katillerinin ana dilde eğitim talebi, özel okullarda hayat bulmakta, bölücülerin çok dilli toplum hayali, Hükümet eliyle gerçekleştirilmektedir. Bununla ana dilde eğitim, terör örgütünün müktesebatına geçirilmekte, milletimizin arasındaki iletişim koparılmak istenilmektedir. 

Alfabemizde olmayan harflerin kullanılmaya başlamasının ve isteyen herkesin her dilde eğitim yapabilmesinin ardından gidilen yol, çok dilli, çok milletli, çok başlı, bölünmüş bir Türkiye’ye çıkmaktadır. Bu yol, dilde ayrışma, iş’te ayrışma, fikirde ayrışma ve nihayetinde hedefte ayrışma yoludur. 
Bu paketle, Türk coğrafyasında yaşayan tüm vatandaşlarımızı bir arada tutan ve ortak bir amaç etrafında kenetlenmemizi sağlayan üst kimliğimiz ‘Türklük’ yok edilmek istenilmekte, bu doğrultuda her sabah okullarda okutulan ‘Öğrenci Andı’ kaldırılmakta, ‘Ne mutlu Türküm diyene’ diyenler susturulmaktadır.
 ‘Türküm’le başlayan, ‘doğruyum’la devam eden bir andın kaldırılması, ancak Türk olmayan ve doğru olmayan insanları memnun etmek için atılmış bir adım olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde çocuklarımızın ‘Türküm’ demesi, ‘doğruyum’ demesi, ‘çalışkanım’ demesi kimleri, neden rahatsız etmektedir? Bundan ancak, Türklük şuurundan uzak, Türklerle tarihi bir hesaplaşma peşinde koşanlar rahatsız olur.
Bu coğrafyadan Türk adını silmeyi hedefleyenlere karşı, Şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış bu toprakların Türk yurdu olduğunu bir kez daha ilan ediyor ve diyoruz ki: ‘Üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe Türk’ün ilini ve töresini kimse bozamayacak, yeryüzünde bir tek Türk kalsa dahi, bu vatandan Türk mührünü kimse silemeyecektir.’ Varlığım Türk varlığına armağan olsun! Ne mutlu Türküm diyene!” açıklamasında bulundu.
Açıklamanın ardından grup Andımızı okuyup meydandan ayrıldılar.
Kaynak Vitrin Haber.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2013, 09:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zeki AKGÜN
Zeki AKGÜN - 11 yıl Önce

açıklamalarınıza can-ı gönülden katılıyorum.tarihler boyunca hep mazlumun yanında olmuş,hak ve adaletten ayrılmamış,peygamber efendimizin müjdesine mazhar olmuş necip türk milleti yüce rabbimin inayetiyle her türlü oyunu bozacaktır.kutlu davanın şerefli neferleri;atiyi karanlık görerek azmi elden bırakmak bizlere yakışmaz.elbette doğacaktir sana va'dettiği günler hakk'in kim bilir belki yârin,belki yarindan da yakin.rabbim cümlemizin yar ve yardimcisi olsun.selamlarin en güzeli tüm kamu senlilerin üzerine olsun.

Zeki Sağır
Zeki Sağır - 11 yıl Önce

selamların en güzeli tüm müslümanların üzerine olsun olsun zeki hocam.

gerzeli
gerzeli - 11 yıl Önce

bu toplumu asıl ayakta tutan şey inancımızdır. açıklamada 16-17 defa kuru kuruya türk türk denilmiş durmuş ama bir defa müslüman ifadesi geçmiyor.bir yerde inanç ifadesi var onumlada neyi kastettiğiniz belli değil siz neyin peşindesiniz anlayamadım tek anladığım kuru kuruya bir kafatasçılık yapıyorsunuz.ahirette allah bize türk müsün kürtmüsün diye sormayacak çünkü milliyetimizi biz seçmedik.allah müslümanmısın değilmisin diye soracak beyler bırakın şu ayrıştırmacı kürt türk alman ingiliz vs. mesajlarını.islamı ortak mesaj kabul edrseniz sorun ortadan kalkar.selam ve dua ile

Zeki AKGÜN
Zeki AKGÜN - 11 yıl Önce

sayın s. sağır'a,benim dava arkadaşlarımı selamların en güzeli ile selamlamamdan kendine de pay taleb etmişsin.iyi güzel de,bu işte bir sıralama yokmu hani, beni, anamı, babamı...derkenki gibi.o kamu-sen liler ki yıllarca kanımız aksada zafer islamın,türklük bedenimiz islamiyet ruhumuz diyerek kutsal değerleri uğruna binlerce şehit vermiş aziz şehitlerimizin yol arkadaşlarıdır.dünün çilekeş,madur,mazlum ve hak dostu kamu sen liler üzerlerinde taşıdıkları onurlu liyakatlerine rağmen sendikanı değiştir de gel teklifine maruz bırakılmaktadırlar hayasızca.....ama o kamu-sen liler çömerttir,vefakardır,sabırlıdır....selamların en güzeli tüm kamu-sen lilerin ve senin üzerine olsun zeki hocam.

banner381
SIRADAKİ HABER