Karadenize geldilerse Karadenize gömülürler.

Gerze MHP İlçe Başkanı Hüseyin Yaşar Polisimize yapılan silahlı saldırıyı kınadı.

Karadenize geldilerse Karadenize gömülürler.

Türkiye Cumhuriyetinin bir vatandaşı olarak son zamanlarda Sinop ve ilçelerinde emniyet güçlerine yapılan silahlı saldırılar konusunda yetkililer tarafından acil açıklama bekliyoruz.

Bir kaç ay önce Gerze İlçemizde bir askerimizin yaralı kurtulduğu askeri araca yapılan silahlı saldırıdan sonra şimdi de Boyabat’ta polis aracı hedef alındı. 3 polisimizin yaralandığı saldırının failleri hemen bulunmalıdır. Eğer bunu yapan bir kaç hain çapulcu ise bu canilerin ilimizde barınabilmesi düşündürücüdür.

Burda bölge halkına da çok iş düşmektedir. Halkımız uyanık olmalı ve gördüğü en ufak anormalliği de devlet güçlerine bildirmelilerdir.

Hiç bir hain, bölgemizde amacına ulaşamıyacak ve sonları hüsran olacaktır. Hainlerin ve onların şerefsiz planlarının karadenize gömüleceğini belirtmek isterim.

Yaralı polis kardeşlerimize yüce rabbimden acil şifalar dilerim.

 

Hüseyin Yaşar

Gerze MHP İlçe Başkanı

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
.......HÜSEYİN  BODUR.....
.......HÜSEYİN BODUR..... - 13 yıl Önce

BUNLARIN GERZE,DİĞER İLÇELER VE SİNOP MERKEZİNDE BULUNAN SAYCIA AZ OLSA DAHİ UZANTILARININ KONUŞTURLMASI LAZIMDIR....BUNLARIN BURADA ANTENLERİ YOKSA ASLA VE ASLA BURALARA GELEÇEK CESARETİ BULAMAZLAR VARDIR BİR ANTENLERİ VARDIRRRRRRRRRRRRRR.....DEVLETİN İSTİHBARATI ÖALIŞIRSA MEK SARFEDERSE BULUNMAYACAK DİYE BİR MESELE OLAMAZ....ONLARIN TELEFON KONUŞMALARINDAN TUTUNDA ŞİFRELİ KONUŞMALARI MUTLAKA ACIKLARINI VERECEKTİR....YOKSA HİÇ GİTMEDİĞİN BİR YERDE İNÇELEME YAPMADAN, YARDIM ALMADAN BU İŞE KİMSE CESARET EDEMEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ.......GELENE, GİDENE SİZİE KENDİNİ SEVDİRMEK İSTEYEN UYANIKLARADA İYİ DİKKAT EDİNİZ.NE GELDİYSE ZATEN BİZİM KARADENİZ HALKININ BAŞINA HERKESİ KENDİSİ GİBİ SANMAKTAN GELMİŞTİR,SEN İYİSİN AMA KARŞINDAKİ GUYA SİZİ SEVİYORMUŞ GİBİB İLGİ GÖSTEREN, SAYGI VE SEVGİ GÖSTERİYORMUŞ GİBİ ROL ÜSTLENMİŞLERİN İYİLİĞİNDEN ASLA VE ASLA EMİN OLMAYIN......ALLAH POLİSİMİZE VE ASKERİMİZE YARDIMCI OLSUN...!!!!!!!!!HEDEF HEP ONLAR.!!!!

HÜSEYİN YAŞAR-GERZE MHP İLÇE BAŞKANI
HÜSEYİN YAŞAR-GERZE MHP İLÇE BAŞKANI - 13 yıl Önce

DEVLET BU BÖLGEYE SIZMAYI BAŞARAN BU ŞEREFSİZ HAİNLERİN YERLERİNİ DERHAL TESPİT ETMELİDİR.....EĞER KARADENİZDE DOĞUDAKİ OPERASYONUN İNTİKAMI ALINIYORSA HERKEZ ŞAPKASINI ÖNÜNE KOYUP DÜŞÜNMELİDİR.....SABIRLA FAİLLERİN YAKALANMASINI BEKLİYORUZ..BU HEP SUSACAĞIMIZ ANLAMINA GELMEZ....

vatan
vatan - 13 yıl Önce

diyeceksinizki ne alakası var,hiç ayaklanma yokmu yürüyüş yokmu hani nerede termik için yürüyüş yapan yegepliler hani nerde............................................................ .hadi sizde kınayın yegep saldırıyı

banner381
SIRADAKİ HABER