Kardeş Okulla Buluştular

Sinop üniversitesi Dikmen İlk ve Ortaokulu’nda okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere kıyafet, kaynak kitap ve kırtasiye yardımında bulundu.

Kardeş Okulla Buluştular

  Sinop Üniversitesi Bayan Akademik personelinin girişimleriyle organize edilen faaliyette Dikmen İlçesine bağlı Dikmen İlk ve Ortaokulu’nda eğitim gören öğrencilerin ihtiyaçları tespit edilmesinin ardından bir giyim firması ve çeşitli yayın evleriyle temasa geçilerek kıyafet ve kitap temininde bulunuldu.  Her bir öğrenci için hazırlanan giyim, kırtasiye ve çeşitli kitaplar olan hediye paketleri, Yrd. Doç. Dr. Zekiye Birinci ÖZDEMİR, Yrd. Doç. Dr. Nezaket SARIBOĞA ve Yrd. Doç. Dr. Dilek SAĞIR öncülüğünde Dikmen İlk ve Ortaokuluna götürülerek Sinop Üniversitesi lisans üstü öğrencileri ile küçük öğrencilere hazırladıkları hediye paketlerini kendi elleriyle dağıttı.

  Sinop Üniversitesi Tiyatro Öğrenci Kulübü öğrencilerinin de eşlik ettiği ziyarette, kulüp öğrencileri çeşitli çizgi film karakterinin kostümlerini giyerek minik kardeşlerine sürpriz yaptılar. Birlikte müzik eşliğinde oyunlar oynayıp dans eden öğrenciler, etkinlik süresince doyasıya eğlendiler.
























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2014, 16:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mithat TUZCUOĞLU
Mithat TUZCUOĞLU - 10 yıl Önce

haberin başlığı tamam, devamındaki ihtiyaç gibi kelimeler yerine çeşitli hediyeler şeklinde geçiştirilmeliydi.esas olan ziyaretin amacı etkinlik ,tanışma,bilgilendirme,eğlence,kaynaşma gibi konular işlenmeli bence.bu tür haberleri özellikle toplumsal,eğitim öncelikli etkinlikler daha fazla olmalı.

banner381
SIRADAKİ HABER