Kurbanı Bereketi Yıl Boyu Sürsün

Gerze Kızılay Şubesi Gerze Atatürk İlköğretim Okulu'nda kurban vekâletlerinin Türk Kızılayı’na verilmesi hakkında bilgi verdi.

Kurbanı Bereketi Yıl Boyu Sürsün

  09 Ekim 2013 Çarşamba günü saat 13 00 de Gerze Kızılay Şube Başkan Yardımcısı Sündüs Yuvacı ve Gerze Kızılay Şube Sekreteri Cihangir Oğuz Gerze Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerine Türk Kızılayı vekâleten kurban kesim kampanyası hakkında öğrenciler aracılığıyla velilere çağrıda bulundular.
  Gerze Kızılay Şube Başkan Yardımcısı Sündüs Yuvacı konuşmasında,” Ben Sündüs Yuvacı. Gerze Kızılay Şubesi Başkan Yardımcısıyım. Kızılay 1868 yılında kurulan gönüllülerden oluşan ve işleyişini bağışlarla sağlayan bir yardım kuruluşu. Kıyafet, yiyecek, oyuncak, kan ve kurban bağışları almakta ve bunları ihtiyacı olanlara ulaştırmakta. Önümüzdeki günlerde biliyorsunuz ki kurban bayramı, sizden istediğimiz ailelerinize kurban bağışlarını Kızılay’a yapmaları yönünde istekte bulunmanız. İnşallah büyüdüğünüzde sizde bizim gibi gönüllü olursunuz. Destek olan herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.
Konuşmanın ardından öğrenciler tarafından sorulan sorular Gerze Kızılay Şube Başkan Yardımcısı Sündüs Yuvacı ve Gerze Kızılay Şube Sekreteri tarafından yanıtlandı ve program sonunda öğrencilere çikolata ve kızılay broşürü dağıtıldı.
Program sonunda Atatürk İlköğretim Okul Müdürü Hasan Albayrak ve Okul Müdür Yardımcısı Hasan Kaya Gerze Kızılay Başkan Yardımcısı Sündüs Yuvacı ve Şube Sekreteri Cihangir Oğuz’a teşekkür ettiler.

















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2013, 12:54
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER