Minik Öğrenciler Trafikle Tanıştılar

Gerze Anaokulu öğrencileri polis amcalarından trafik kuralları ile ilgili bilgiler aldılar.

Minik Öğrenciler Trafikle Tanıştılar

  Trafik Haftası nedeniyle 02 Mayıs 2014 Cuma saat 10 30 da Gerze Anaokulu’nda gerçekleşen programa Gerze İlçe Emniyet Müdür yardımcısı Ayhan Şardağ, Tem Şube Amiri ve Komiser Yardımcısı Kadir Yılmaz, Trafik Büro Amirliğinde görevli Trafik polisi Salih Demir, Bülent Dürler ve Murat Aydoğdu katıldı.

  Trafik polisi Murat Aydoğdu’nun sunduğu trafik kurallarıyla ilgili slâyt gösterisinin ardından piste çıkan öğrenciler, trafik işaretlerini, yaya ve taşıt kurallarını öğrendiler.

  Gerze Emniyet Müdür Yardımcısı Ayhan Şardağ, Trafik Haftası dolayısıyla ilçede bir dizi faaliyet gerçekleştirdiklerini belirterek, "Geleceğimizin teminatı miniklerimize trafik işaretlerini ve trafik kurallarını en iyi şekilde öğrenmeleri için uygulamalı olarak Anaokulu bahçesi önündeki parkurda miniklerimize trafik dersi verdik. Amacımız küçüklükten itibaren çocuklarımızın trafik işaretlerini en iyi şekilde anlamalarını sağlamak ve öğrendiklerini aileleri ve çevreleriyle paylaşmalarını sağlamaktır. Sizlerin güvenliği bizim için çok önemlidir" dedi.


























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2014, 12:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
ali tatar
ali tatar - 10 yıl Önce

ya ama çok güzel hareket bunlar

banner381
SIRADAKİ HABER