TÜSİYAD-SİYAD Kol Kola

İstanbul’da merkezleri bulunan, iki güzide dernekler geniş yelpazede üyeleri olan Tüsiyad ve Siyad kol kola girdi. Birlikteliklerini perçinleyerek ziyaretlerini yapmaya tüm hızı ile devam ediyor.

TÜSİYAD-SİYAD Kol Kola

  Tüm Sinoplu iş adamları yardımlaşma derneği(TÜSİYAD) ve Sinoplu Yardımlaşma derneği SİYAD Beşiktaş belediye başkanı Murat Hazinedar’ı hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

  Türkiye’de CHP belediye başkanlığını en fazla oran ile belediye başkanı seçilen Murat Hazinedar, seçildiği günden bu güne kadar heyetleri kabul etmeye devam ediyor. Sabahın 6’sında bile randevu vererek kimseyi kırmamaya özen gösteren Hazinedar bu günde Sinoplu hemşerileri ile bir araya geldi.

TÜSİYAD ve SİYAD Başkanları ve Yönetim Kurulları önce Örnek’i makamında ziyaret ettiler. Rıfat Örnek makamına gelen Sinoplu hemşerileri ile hasret giderdi. Sohbetinde ’’Bu makamda olmaktan son derece gururluyum bu göreve beni layık görenlere teşekkür ederim’’.dedi. Uzun yıllar ‘’Sinop siyasetinde görev yaptım bu dönemden sonra artık siyasette olmayacağını’’ gelen hemşerileri ile paylaştı. Uzun yıllar Sinop siyasetinde etkin olan iki dönem Ayancık belediye başkanlığı yapmış olan Av. Rıfat Örnek’e hemşerileri ile yakından ilgilendi.

Tüsiyad Başkanı Mustafa Özalp’te konuşmasında’’hem Murat eniştemizi hem de Rıfat kardeşimi ziyarete’’geldim dedi.

Tüsiyad Başkan vekili Adil Yıldız’da Murat HAZİNEDAR’I Tüsiyad’a üye yaptı ve üyelik rozetinde makamında yakasına takarak üyeliğini nişanlamış oldu….

SİYAD Genel Başkanı Keramettin ARPACI ve yönetim kurulu ile hayırlı olsun ziyareti yaptılar. İstanbul’da en çok üyesi olan kültür ve yardımlaşma derneği faaliyetini sürdüren SİYAD’ın aidiyet duygusu yüksek olan Genel Başkanı ARPACI hemşerimiz Beşiktaş belediye başkan yardımcısı görevine layık görülen Av. Rıfat Örnek’in bu görevde bulunmasını Sinoplular adına şahsım ve yönetim kurulum olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk ve kendisine başarılar diledik. dedi. Keramettin ARPACI çiçeği burnunda Genel başkan olarak farkını belli etti.

 İstanbul’da İş Adamlarını temsil eden TÜSİYAD ile Kültürel ve yardımlaşma derneğinde yılların tecrübesi ve kalitede olan derneğim SİYAD ile birlikte’’ tek yumruk’’ olarak ziyaret etmemizde Sinopluların ne kadar aidiyet duygusunun gelişmişliğini gösteriyor dedi. Her iki Derneğin başkanları Beşiktaş belediye başkanı Av. Murat Hazinedar’a Sinop yapımı ‘’Kodra’’hediye ettiler. SİYAD’ın halen devam eden futbol turnuvasının finalini Beşiktaş Çilekli tesislerinde yapılmasını önerdi. Samimi şekilde yapılan ziyaret herkesin mutlu ayrıldığı ziyaret şekline dönüştü. TÜSİYAD ve SİYAD dernekleri yapılacak tüm organizasyonlarda beraber hareket etme kararı aldılar…





Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2014, 10:03
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER