Minikler “Bizim Sesimizi de Duyun” dedi

Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri perişan

Minikler “Bizim Sesimizi de Duyun” dedi

  İlçemiz 19 Mayıs Mahallesi Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri kanalizasyon çalışmaları nedeniyle mağdur. Öğrenci velilerinden gelen mail ve yorumlar doğrultusunda okulumuz öğlen yemeği çıkışında öğrencilerin mağduriyetini fotoğraflayarak sizlerle paylaşıyoruz. Aracı olan veliler öğrencilerini alırken aracı olmayan ise çamurlu yolları aşarak evlerine gidiyor.

Minikler ise büyüklerine şöyle seslendiler. “Hizmete karşı değiliz ama biraz bizi de düşünün. Okulumuzun tüm yolları çamur sırasıyla yapılsa bizlere de yürüyecek yol kalır.” dediler.



















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2013, 13:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yücel Gökmen
Yücel Gökmen - 10 yıl Önce

öncelikle şunu söylemeliyim ki belediyemizden ve icraatlarından son derece memnunuz, fakat belediyemizin bu çalışma için zamanlamasını doğru bulmadım, minik öğrencilerimiz 2014 türkiyesinde böyle çamur çökeğin içinde bırakılmamalıydı. sanırım seçimler yaklaştığı için böyle bir tarih seçilmiş !!!

gerze belediyesi
gerze belediyesi - 10 yıl Önce

öncelikle hava şartları nedeniyle daha da zorlaşan şartlar yüzünden mağdur olan tüm halkımızdan özür dileriz.iller bankasının yaptığı ihale sonucunda 31.05.2013(başlangıç)26.03.2014(bitiş)tarihlerini kapsayan 10 aylık bir süreç başlatıldı.fakat bu sürecin başlama ve bitiş tarihleri arasında yapılacak işin süresi çalışılmayan günler (kötü hava şartları dahil)300 gündür.bu sürecin tarihleri tamamen ihale yapan kurum tarafından belirlenmiştir.yıllardır değişmeyen ve sürekli arıza yaratan kanalizasyon problemini belediye olarak çözmek bizim görevimizdir.

mağdur gerzeli
mağdur gerzeli - 10 yıl Önce

madem ihale başkasına ait madem belediyemizde bizi düşünmüş o zaman bu işin sonrasını da düşünelim lütfen öğrencilerin halini görüyosunuz bir çok yerde şahit oldum.kazma işlemi bittiği halde her yer çamur içinde hayla..yani bi çakıl dökülse bişiy yapılsa...olmuyo ya böle..

mete çolak
mete çolak - 10 yıl Önce

tek atatürk ilköğretim okulu değil bu mahallede olup başka okullara gidenleride düşünelim

yaşar alp
yaşar alp - 10 yıl Önce

gerze gerze olalı böyle zülüm görmedi ben öğrenci velisiyim bu çamur bitene kadar çocuğumu elimden gelse okula göndermeyeceğim.böyle planlamasız projesiz iş olmaz, hangisini anlatayım.yoksa su kesintilerinden mi bahs edelim.

19 mayıs sakini
19 mayıs sakini - 10 yıl Önce

valla özür dilemek yerine 19 mayıs mah. hızlandırsanız çalışmaları çamur deryasına döndü hergün bu maduriyeti çekmek zorunda bırakıyorsunuz bir sok. bitmeden başka yere başlıyorsunuz ilk önce biyeri bitirinde öyle başlayın hergün bu rezilliği çekmek zorunda değiliz

gerzeli
gerzeli - 10 yıl Önce

yazıklar olsun size birde kendinize pay cıkartıyorsunuz.gizli oy hesaplarınız yuzunden millet ne durumlara düstü sayın baskan ,arabandan inipte yurudunmu sen o yollarda o cocukların halı nedır biraz saytgın varsa istifa edersın

Fahrettin YAVUZ
Fahrettin YAVUZ - 10 yıl Önce

Çalışmalar bitince umarım iyi olur ancak ihaleyi alan firma bence çok dağınık çalışıyor, bir yeri kazıp kapatıyorlar 10 gün sonra tekrar aynı yeri kazıyorlar, her taraf çamur içinde Atatürk okulunun çevresinden, ne yürüyerek nede araç ile geçilebiliyor, böyle çalışma olmaz,bunları denetleyen yok herhalde, bir hizmet verilecek diye insanlara bu kadar eziyet çektirilmez.


banner381
SIRADAKİ HABER