Müjde

Kredi kartı borçlularına müjde

Müjde

27 Eylül 2016 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan, Banka Kartları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelikle kredi kartı borçlularına mevcut borçlarını taksitlendirebilme imkanı getirildi.

Bugün itibariyle yürürlüğe giren düzenlemeyle, kredi kartı borçları ilgili bankalara başvurularak, en fazla 72 ay ile sınırlı olmak üzere taksitlendirilebilecek. Taksitlendirme sonunda oluşan aylık taksit tutarı, ilgili ayın asgari ödeme tutarına eklenerek ödenecek. Taksitlendirilen kredi kartları iptal edilmeyecek. Borcu taksitlendirilen kredi kartları, eskiden olduğu gibi kullanılmaya devam edecek.

Haber: Cumhur ÇETİN

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2016, 11:26

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
uğur
uğur - 8 yıl Önce

neyin müjdesi bu rezaletin müjdesi mi?düşülen duruma bir bakın kartların kölesi olmuş bir toplum olduk.olmayan parayı harcayarak geleceğimizi harcıyoruz.yasal tefeciler de bizim üzerimizden milyonları götürüyor.

gerzeli
gerzeli - 8 yıl Önce

alakasi yook.bankalar kart borçlarina astronomik faizler koyuyorlar..ayrica kartlari iptal ediyorlar..müşteri hizmetlerindende öğrenebilirsiniz.bilği yalnişliği var.ve tefecilerin faizi bu durumda banka tefecilerinden daha -uygun oldu maalesef

banner381
SIRADAKİ HABER