Nazım Demiray’dan Cumhuriyet kutlaması

Demiraylar Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Demiray’dan Cumhuriyet Bayramı kutlaması.

Nazım Demiray’dan Cumhuriyet kutlaması

Cumhuriyetin 88'inci yıl dönümünü büyük bir heyecan ve gururla idrak ederken, son zamanlarda tırmanışa geçen terör olaylarının ve Van’da meydana gelen deprem acısının yüreğimizde oluşturduğu derin hüznü de birlikte yaşıyoruz.

Dış güçler tarafından tarihten silinmeye ya da küçük bir coğrafyaya sıkıştırılmaya çalışılan aziz milletimiz; varlığına, birliğine ve yurduna kanıyla, canıyla sahip çıkmış ve asla teslim olmamıştır.

29 Ekim 1923’te Türkiye Cumhuriyeti kahraman şehit ve gazilerimizin kanıyla kurulmuş, ve bu millet daha sonraki 88 yılda hangi şartlarda olursa olsun onların aziz ruhlarının gölgesinde Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatmak ve daima daha ileriye götürmek için var gücüyle çalışmıştır.

İşte bu duygu ve düşüncelerle büyük Türk milletinin Cumhuriyet Bayramı'nı içtenlikle kutluyor, milli mücadelenin kahramanlarını, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm kurucularını saygı ve minnetle anıyorum.

Vatan uğruna gözlerini kırpmadan kendilerini feda eden aziz şehitlerimize ve depremde kaybettiğimiz bütün vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.

Nazım Demiray.



Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER