Öğretmenevi, sizin eviniz

Hasan Albayrak’ın müdürlüğünü yaptığı Gerze Öğretmenevi, yapılan tadilattan sonra Gerzelilere ve misafirlere hoş bir ortam sunuyor.

Öğretmenevi, sizin eviniz

İlk olarak 1984 yılında sadece öğretmenevi lokali olarak açılan, daha sonra 1992 yılında Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu olarak yataklı hale getirilen Gerze öğretmenevi, yapılan tadilatın ardından çağdaş hizmet anlayışı ve profesyonel personeli ile geniş bir kitleye hizmet vermeye başladı.

Şehrin merkezinde, ama şehrin gürültüsünden uzak konumu ile halka hizmet verdiklerini  ve amaçlarının gelen misafirlere, sıcak ve şık ortamı ile içeri adım attığında içini ferahlatan, işte burası benim evim dedirten tam bir aile ortamı yaşatmak olduğunu söyleyen Gerze Öğretmenevi Müdürü Hasan Albayrak, yapılan tadilat çalışmalarında büyük katkısı bulunan Gerze Belediyesine de teşekkür etti.

İş görüşmeleri ve arkadaşlarınızla sohbetleriniz için güzel bir mekana da sahip olan Gerze Öğretmenevi, otobüs terminaline 500 metre mesafede olup, pek çok ihtiyaca yürüyüş mesafesinde ulaşılabilen bir konuma sahip.


















Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER