Önce tamir sonra iademi?

Boyabat, Gerze ve Erfelek Belediyelerinin hizmetinde kullanılması için greyder tahsis eden Sinop İl Genel Meclisi son aldığı karar ile verdiği greyderleri geri istedi.

Önce tamir sonra iademi?

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Sinop İl Genel Meclisinin almış olduğu kararın yerinde olmadığını kararın tekrar gözden geçirilmesi gerektiğini anlatan basın açıklamasında bulundu.

 Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, ilçemiz son üç yıldır hızla büyümektedir bu süre içersinde belediyemiz 12 km anayol açmıştır, yolların açılmasında greyder başrol almaktadır. Greydere ihtiyaç olduğunda çevredeki yol inşaatı yapan şirketlerden rica ediyoruz, bu anlamda işler zamanında yetişmiyor. Gerze belediyesi olarak greyder alma girişimlerinde bulunduk, Sinop İl Özel İdaresi elinde bulunan eski greyderleri satışa çıkardı, bizde greyderlerin birine talip olduk bunun üzerine sayın valimizin teklifi ile Sinop İl genel meclisi encümeni satma işinden vaz geçip üç ilçeye greyderi 6 aylık süre ile tahsis etti. Bize verilen greyder oldukça eskiydi belediye olarak baştan sona bakımını yaparak gerekli parçaları değiştirip boyasını dahi yaptık. Greyderimiz sadece Gerze’nin değil Yenikent ve Dikmen’de hizmet vermekteydi.

 Sinop İl Genel Meclisinin bu greyderleri geri almak için gündeme alıp geri alma kararı bizleri şoke etti. İl Genel Meclisi sadece köylerin değil tüm ilin Genel Meclisidir, bu kararlarını tekrar gözden geçirmeleri gerektiğini umuyorum bu konuda titizliğine inandığım İl Genel Meclisi Başkanı Uğur Giresun’un bu olumsuzluğu çözeceğine inanıyor ve bu kış şartlarında geri alınan greyderin kimseye kazanç sağlamayacağı kanaatindeyim dedi.


Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2012, 13:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
gerze_genç
gerze_genç - 12 yıl Önce

Bı Baskan daha neyapsın ki Adam yoktan var ediyor ama bazı hukumete nazı gecen ıktıdar sahıbı hemserılerımızın kurbanı oluyor. Biz gerze gencleri olarak şunu bılıyoruz kı ılcemızın bu duruma dusmesının sebebı sayın baskanımızın ıktıdar partısı beledıye baskanı olmamamsından baska bırsey degıldır. Bu köhnelesen ... partı zıhnıyetı yuzunden artık ınsan dınden imandan cıkıyor. Bı baskan ne yapsın halk olarak bızım bır heyet olusturup valıye kadar gıtmemız sart artık sunu anlamamız gerekıyorkı ılcemızı cepe cevre sarmıs olan bu muhalefet dusmanlıgı sadece partıler arası gerılımde kalmayıp halkada zarar verıyor. Bunun onune gecılmesı sarttır. Bız gerze genclerı olarak ak partı ilce baskanı sayın kadır beye ve ıl genel meclısı uyesı cumhur beye dıyoruzkı bu ıse hemen bır el atarsanız bu sızın yararınıza olacaktır. Aksi takdirde onumuzdekı secımlerde halkımız bunun faturasını sıze yukler! Saygılarımızla gerze_genc'''lık grubu...

serkan
serkan - 12 yıl Önce

akp nın ıl genel meclısı uyelerını işi bu baskanın calısmalarını cekemıyorlar onumuzdekı secımlerde boyle gıderse sanslarının olmadını anlayınca taş koymaya çalışıyorlar.yazık ayıp ya bu adam kendıne çalısmıyor gerzeye çalısıyor yaptıkları burda kalacak..

uğur
uğur - 12 yıl Önce

İl özel idaresi kan kaybediyor.Halk bunu görmemezlikten gelemez.

ercan çetin
ercan çetin - 12 yıl Önce

muhalef partisinin başkanı veya ili diye bu yapılmazki sizin hizmet vermek anlayışınız bumu sayın iktidar partisi yetkilileri

HÜSEYİN BODUR.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HÜSEYİN BODUR.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 12 yıl Önce

olamazzzzzzzzzzzzzzzz, olmamasi lazimmmmm di̇ye düşünüyor ve durum eğer böylyse i̇nanin lki̇ bu dişaridaki̇ gerzeli̇ler olarak son derce üzecektir...aman haaaaaaaaaaaaaaaaaa sakin yapilmasin böyle bi̇r şey di̇ye temenni edi̇yor ve di̇li̇yorum...en i̇yi̇ hi̇zmet i̇nsan yapilan hi̇zmetti̇r allah bi̇le bunu böyle buyurur i̇ster muhalet olsun, i̇sterse i̇kti̇dar hi̇ççççççççççççç deği̇şmez ki̇m nereye i̇sterse orayai desteklesi̇n oralar ufak memleketler her şey her an duyuluveri̇yor aman , amöannnnnnn.......

banner381
SIRADAKİ HABER