Adaylar Hepimizin Adayları

AK Parti Sinop Milletvekili İçişleri Komisyonu Başkanı Mehmet Ersoy “Bugün Genel Başkanımızın açıkladığı adayların hepsi benim adayımdır, il Başkanımızın adayıdır, ilçe Başkanlarımızın, teşkilatlarımızın ve bütün Ak Parti sevdalılarının adayıdır.” dedi.

Adaylar Hepimizin Adayları

  Ak Parti Belediye Başkan Adaylarının açıklanması dolayısıyla Ak Parti Sinop Milletvekili İçişleri Komisyonu Mehmet Ersoy kendisine ait sosyal paylaşım sitesinden bir mesaj yayımladı.

Kıymetli Gönüldaşlarım,

Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında günlerdir çalışmalarını sürdüren Üst Kurulumuz dün saat 22.00 itibariyle çalışmalarını tamamlayarak bütün belediye başkan adaylarımızı açıklamış oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Aday adaylığı sürecini titizlikle değerlendirmeye çalıştık. Teşkilatlarımızın eğilimleri, ilçe başkanlarımızın görüşü, İl Başkanı ve Milletvekili kanaatleri alındı değerlendirmeler yapıldı. Nihayet belediye başkanlarını halk seçecekse aday belirlemede de onların isteği önemliydi. Dört ilçemizde yüz yüze anket, diğer ilçelerimizde yoklamalar yapıldı. Bütün bu çalışmalarla hem halkın hem de teşkilatlarımızın en çok istediği adaylar belirlenmeye çalışıldı. İl Başkanımız ve Şahsım için kimin belediye başkanı olacağı önemli değildi, Ak Partinin kazanması önemliydi. Bu çerçevede Genel Merkezi'mizin işini rahat yapmasına katkıda bulunmaya çalıştık. Halkımızın uygun gördüğü aday bizim de adayımızdı çünkü. Bu anlayışla saygı ve diyalog içinde bir süreç geçirdik. Halisane duygularla yol alırken aylardır süren bu yolculukta hatalarımız da olmuştur elbet af fola.

Bugün Genel Başkanımızın açıkladığı adayların hepsi Benim adayımdır, il Başkanımızın adayıdır, ilçe Başkanlarımızın, teşkilatlarımızın ve bütün Ak Parti sevdalılarının adayıdır.

Gün içerde ve dışarda bütün muarızlarımızın, Ak Parti kaybetsin de kim kazanırsa kazansın diyenlerin, kaybetmemiz, ülkemizin kaybetmesi, 12 yıllık kazanımların kaybedilmesi için ittifak ettiği günde, adayıyla, teşkilatıyla, neferleriyle birleşme ve kenetlenme günüdür. Şunu unutmayalım adayımız size göre en iyisi olmasa bile aynı yolun yolcularının önemli bir kısmının istediği isimdir.

Kısaca sevgili kardeşlerim, durmak yok yola devam diyor, iki aylık yorucu ama heyecanlı, bereketli, tempolu mücadeleyi el birliği ile başlatıyoruz. Adaylarımıza tekrar başarılar diliyorum, adaylıklar açıklandıktan sonra gerek telefonla arayarak, gerekse sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla aday kardeşlerine başarılar dileme olgunluğunu gösterebilen, aday olabilene kadar değil, mezara kadar davamın neferiyim diyebilen bütün aday adaylarımıza da en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum.

Allah yar ve yardımcımız olsun kardeşlerim.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2014, 14:51
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER