Sinop’ta Tek

Gerze Belediyesi ile KESK/Tüm Belsen arasında T.İ.S. protokolü imzalandı.

Sinop’ta Tek

Göreve başlamasının ardından aldığı ve Türkiye’de sayılı belediye ile imzalanan T.İ.S. ile, çalışanlarının ekonomik ve sosyal şartlarını daha da iyileştirerek, çalışma barışını ve dolayısı ile de hizmet kalitesini artıran Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı taraf olarak kabul ettiği KESK/Tüm Belsen(Tüm Belediye Memurları Sendikası) ile yapacağı T.İ.S.’nin ana hatlarının belirlendiği protokolü Belediye Başkanlığı makamında, sendikanın İl Temsilcisi Erkan Kabal ve İşyeri Temsilcisi Suat Işıdı’nın katıldığı törenle imzaladı.

Sinop İlinde sadece Gerze Belediyesince yapılan ve Belediye Başkanı ve taraf sendika arasında imzalanan protokole göre Belediye memurlarının maaşlarında aylık brüt 750.00TL.’na varan artışlar gerçekleşecek.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2015, 09:27

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
GERZELİ
GERZELİ - 8 yıl Önce

maşAllah maşAllah ver başkan ver cebinden değil tabiki halkın sırtından kazandığın paraları veriyorsun.gerze belediyesinde bir işçiye verdiğin maaşı türkiyenin hiç bir belediyesi vermiyorsenin işçinin aldığı parayı ne bir doktor ne bir öğretmen alıyor...

HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 8 yıl Önce

i.b.b de çalışan bir belediye memurur olarak;memurlara verilen bu paranın verilmesinden yanayım...bizde alıyoruz zten.bu kanun ;;;;t.b.m.m den çiktiği için yasallaşmiş bir kanundur...alt tabani ve üst limiti bellidir..başkana birakilan tercihini sayin başkan ;;;berbaer çaliştiği, beraber başardiği personeline vermeyşipde evinemi götürmeli yani...bence etik olani yapmiş..kanunlarada uygun....ekibine sahip çikana ekibide elbette her konuda destek verir,sahip çikar....bir insanin evine girerken başinin dik olmasini temin etmek kötü bir şeymidir???? başkan ilk defa bu konuyu hatirlatanda istanbulda ben olmuştum..o da bana o zmanlari söz vermiş ,hemen gereğini yerine getirmişti....istanbul da bazi beldiyeler ayda her memuruna sds olarak ;;550,,,600,750,,,hatta ;;1.100 tl bile vermektedir...bunun yaninda;;eğitim yardimi, gida ve elbis eyardimi, dini bayramla

gerzeli
gerzeli @HÜSEYİN BODUR - 8 yıl Önce

sayın bodur gördük başkan ve ekibini,2 gün kar yağdı gerze de ne su var nede açık yol var.millet evinde mahsur kaldı.dünya kadar parayı dağıtsın dağıtsın ama hizmetide versin o zman.helal mi şimdik aldıkları para ? 3bin ile 4 bin tl maaş alıyolar hakkını veriyolar mı sizce? sular kesiliyor neden mi o kadar maaş verdiği su deposunu bekleyen şahsın uyumasından dolayı.jeneratörün devreye sokmamasındanbunlar mı hakediyor maaşı.saygılarımla !

hüseyin bodur
hüseyin bodur - 8 yıl Önce

gerzeli rumuzlu;;;;sen gelde birde i̇stanbulun ilcelerini gör..ana arterleri Allah şükürler olsun i̇.b.b aslanlar gibi çalşıarak acık tuutu..ama gelin görün bende resimlweride var ilce belediyeleri hiç bir şey yapmadılar....gerzenin kar kürüme resimlerini ve caddelerini gördüm dedimki bu ilcelerde bile yok böyle şey dedim...sonra ben yorum yazıyorum başka konuyla ilgili sen yazıyorsun başka konuları..seninle ben nasıl olurda bir gün ortak noktalarda birleşebileceğiz...inşallh birleşşeceğiz böyle gide, gide değilmi ...yahu her kimsen gelde şu rumuzunuda artık kaldırda kimsin,nesin birde seni ismin ve soy isiminle tanıyayım ne var sanki...ucunda ölümmü var .ç.ne dersin varmısın..eti̇k olani yapda sende rahatlaaaaaaaa,,bendeeeeeee..tamam de be kardeşi̇mmm,tamam deee..!!!!!!!!!

banner381
SIRADAKİ HABER