Sürpriz Aday Hamza İnce’mi?

Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak tüm Sinop’u bugün saat 13’de ekran başına davet etti.

Sürpriz Aday Hamza İnce’mi?

  30 mart 2014 de yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimleri için geri sayım sürerken Ak Parti  İl Başkanı Cengiz Tokmak  Sinop Belediye Başkanı adaylarının bugün Başbakan Recep Tayip Erdoğan tarafından açıklanacağını söyledi. Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak Sinop tüm vatandaşları bugün saat 13.oo’de haber kanallarının başına davet etti.

Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak bugün saat 13.00 de İstanbul Haliç Kongre Merkezinde olunacak şekilde talimat aldıklarını belirterek “ aynı saatte Başbakanımız ve genel Başkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’da Haliç Kongre Merkezinde olacağını ve çeşitli illerin Belediye Başkan adaylarını bu toplantıda açıklayacaklarını bizlere bildirmişlerdir. Aralarında Sinop’un da bulunduğu çeşitli İllerin adayları bizzat Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan tarafından açıklanacaktır. Ben tüm vatandaşlarımızı bugün saat 13.00 de haber kanallarının başına davet ediyor ve bu heyecana ortak olmaya çağırıyorum. “ dedi.

Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak dün akşam saatlerinde İstanbul’a hareket etti.. İstanbul’a hareketinden önce konu hakkında Sinop basınını bilgilendiren Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak, Ak Parti genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan tarafından açıklanacak olan aday kim olursa olsun başta Ak Partiye gönül vermiş olanlar olmak üzere tüm Sinop’un adaylarının çevresinde kilitleneceklerine emin olduklarını belirterek “ her bir aday adayımız bir birlerinden değerli ve Sinop’a hizmet aşkı ile dolu arkadaşlarımızdır.  Bugün saat 13.oo de adayımızın açıklanması ile birlikte  aday adaylığı süreci tamamlanmış, bayrak yarışı sona ermiş olacaktır.  Aday adaylığı süreçlerini çok büyük bir olgunlukla ve Ak Parti’ye yaraşır şekilde tamamlamış bulunan arkadaşlarımız ile tüm Ak Parti sevdalıları adayımızın etrafında kenetleneceklerdir. “ dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2013, 08:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 10 yıl Önce

hamza ince nin aday olmasi gerktğini çok önceden eski siyaset adami olarak biliyordum ve netice aynen benim dedğim doğrultuda gercekleşmiştir..bencede en ideal olan şik uygulamay konullmuiştir...hamza ince ;;benim okul arkadaşimdir...onu yillar öncesinde taniyan birisi olarak isabetli bir karar olduğuna sevindim...o alcak gönüllü,,sevecendir...ben onu yillar önce öyle tanmiş birisi olara kefil olurum...gerek kendisiş ve gerekse aşle efradini iyi tanirim...allah utandirmasin diyorum başarilar diliyor saygi,,sevgi ve muhabetlerimi gönderiyorum..

banner381
SIRADAKİ HABER