Hedef 30 Mart

AK PARTİ İL BAŞKANI CENGİZ TOKMAK “ ŞİMDİ İLK HEDEF 30 MART “

Hedef 30 Mart

  Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın Ak Parti Sinop Belediye Başkan adayı olarak Sinop eski Belediye Başkanı Hamza İnce’yi açıklamasının ardından ilk açıklamasını yapan Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak “ Şimdi ilk hedef 30 mart “ dedi. Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak ile birlikte İstanbul’da bulunan

Hamza İnce’ de yaptığı açıklamada adaylık kararının Sinop için hayırlı olmasını dileyerek “ Hizmete susamışların 30 mart tarihine kadar sabırlı olmalarını istiyorum. Bu seçimler için 5 yılda 10 yıllık hizmet vaadi ile geliyoruz “ dedi.

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın  dün Haliç Kongre merkezinde 21 il ile birlikte Sinop adayını da açıklamasının ardından Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak ve Sinop Belediye Başkan adayı Hamza İnce’nin ortaklaşa düzenledikleri basın metni Sinop basınına servis edildi. Sinop’ a dönülmesinin ardından

Kısa sürede basın toplantısının yapılacağının duyurulduğu açıklamada kararın Sinop için hayırlı olması dilendi.

Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak açıklamasında şu görüşlere yer verdi. “ Malum olduğu üzere Yaklaşık 1.5 aydan bu yana Sinop Belediye Başkanlığına aday adayı olan 4 arkadaşımız çalışmalarını yürüttüler. Bu arada bir temayül yoklaması süreci yaşadık. Genel merkezimizce çeşitli kamuoyu araştırmaları gerçekleştirildi. Aday adayı olan 4 arkadaşımızın birbirinden değerli olduğunu daha önceki açıklamalarımda belirtmiştim. Ancak ne var ki, adaylık sonuç olarak bir kişiye nasip olacaktı. Bu konudaki takdir yetkisi de bilindiği gibi Genel merkezimize aittir. Aday adaylığı süresi içinde bizler sadece seçimlere hazırlık çalışmalarımızı yürüttük ve tüm aday adaylarımıza aynı mesafede durarak partimizde var olan iç huzurun bozulmaması gereğini ortaya koyduk. Bunun sonucudur ki, aday adaylığı süreci parti içi herhangi bir olumsuzluğa yol açılmamıştır. Ben tüm aday adaylarımıza buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Ancak bu süreçte aşıldığına göre şimdi ilk hedef 30 marttır. Adayımız Sayın Hamza İnce ile birlikte 30 mart akşamı ipi çok farklı olarak göğüsleyeceğimizden ve ardından Sinop’umuzun gerçek hizmetlere kavuşacağından hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır. Başbakanımız ve Ak Partimizin Genel Başkanı Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın da dediği gibi Sinop’u hep birlikte çok kısa sürede göze ve gönüllere hitap edecek duruma getireceğimizden bizler eminiz, tüm vatandaşlarımız da emin olmalıdırlar“ dedi. 

Ak Parti Sinop Belediye Başkan adayı Hamza İnce’de adaylığının açıklanması sonrası yaptığı ilk açıklamasında kararın Sinop için hayırlı olmasını dileyerek ve kucaklar dolusu proje ile geldiklerini belirterek “ Sinop hizmete susadı. Sinop ne kadar hizmete susamış ise ben de bir o kadar Sinop’umuza hizmet etmeye susadım. Kucaklar dolusu projeler ile geliyoruz. Sinop’a 5 yılda 10 yıllık hizmet vaadi ile geliyoruz. Benim dur durak bilmez hizmet aşkımı Sinop bilmektedir. Bu hizmet aşkına Türkiye’ye hizmet aşkı ile hizmet eden Ak Parti iktidarının rüzgarını da arkamıza alarak geliyoruz. Sinoplunun hayallerini 5 yıl çalmak için değil, hayaldi gerçek oldu dedirterek, hayallerine kavuşturmak için geliyoruz. Genel Başkanımız ve Başbakanımızın da dediği gibi ‘güzel gören güzel düşünür’  Bizler de güzel görüyor, güzel düşünüyor ve Sinop’un gelecekteki tüm güzelliklerini üretmek için geliyoruz “ dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2013, 08:47
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER