Yıl Sonu sergisi Düzenlediler

Sedat Işıdı Kültür ve Sanat Merkezinde, Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu öğrencilerinin düzenlediği "Resim sergisi ve Koca Kafalılar Gezgeni" büyük ilgi gördü.

Yıl Sonu sergisi Düzenlediler

Sedat Işıdı Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşen programa İlçe Müftüsü Ali Işık Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Ataman ve Zafer Akkuş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İsmail Karaman, Liman Başkanı Uğur Gürol okul ve kurum müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Program Okul Müdürü Dursun Kahriman’ın, “Bu gece burada oluş sebebimiz öğrencilerimizin tuvallerine yansıttıkları resimleri, beyinlerinde ki ve yüreklerindekileri satırlarına döktüğü kitabımızı sizlerle paylaşmak emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerime teşekkür ediyorum'” açılış konuşmasıyla başladı.

Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu Öğretmeni, Şafak Okvuran'ın öncülüğünde 8. sınıf öğrencilerinden 23 kişinin Türk Ressamlarının resimlerini konu alarak tuvallere yansıttığı resimleri tanıtmak üzere Irmak Zenginer'in Turgut Zaim'in, 'Yemişçi' isimli tablosu, Yaren Doruk'un Hoca Ali Rıza'nın, 'Göl Kenarı' isimli tablosu ve Cansu Kütük'ün Caspar Friedrick'in, 'Bulutların Üzerinde Yolculuk' adlı çalışmasının öyküsünü anlatması ile resim sergisi son buldu.

Program televizyon, sosyal medya, reklamlar, tüketim çılgınlığı ve diyet furyasını anlatan ''Koca Kafalar Gezegeni'' adlı piyes sergilenmesiyle son buldu.

Fotoğraflar İçin Tıklayım

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2016, 12:39

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER