İkitelli Sinoplulardan örnek bir davranış…

İkitelli Sinoplular Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu’na eğitim malzemeleri bağışladı.

İkitelli Sinoplulardan örnek bir davranış…

Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu’nun zihinsel engelliler özel eğitim sınıfı öğretmeni İsmihan Işıdı’nın internet üzerinden derneklere yaptığı çağrıya ilk cevap İkitelli Sinoplular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nden geldi.

Okula projeksiyon cihazı ve perdesi, plazma ekran ile bilgisayar gönderen cevap İkitelli Sinoplular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Şenol Balgün ve eşi Huriye Balgün, eğitime çok önem verdiklerini ve İsmihan Işıdı’dan gelen çağrıyı alır almaz gerekli girişimlerde bulunarak malzemeleri temin etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söylediler.

Bu örnek davranış karşısında Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Müdürü Yılmaz Ergün de, dernek başkanına üzerinde okulun arması bulunan kupa gibi çeşitli hediyeler ve teşekkür belgesi verdi.













Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem SAĞLAM
Adem SAĞLAM - 13 yıl Önce

İsmihan Hocamı ve duyarlı dernek başkanı Şenol Bey'i bu örnek davranışlarından dolayı kutluyorum.Özellikle Özel Eğitim Sınıflarına her kesimin maddi manevi desteklerini esirgememesini diliyorum.

FARUK ŞAHİN
FARUK ŞAHİN - 13 yıl Önce

dernek başkanımıza dernek yönetimine göstermiş oldukları ilgiden dolayı şahsım adına teşekkür ederim bu örnek çalışmanın diğer SİNOP Derneklerimizede örnek olmasını diler derneklerimizin sadece keşkek günü düzenleyen kurum olmaktan çıkararak daha çok sosyal ve eğitime yönelik aktivite çalışmaları yapan kurumlar haline gelmesini temenni ederim.Faruk ŞAHİN

banner381
SIRADAKİ HABER