Çilek; “1 Kasım’da Ülkemiz ve Neslimiz Oylanacak” Dedi.

MHP Sinop Milletvekili 1. Sıra adayı Adem Çilek muhtarlardan destek istedi.

1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak Milletvekili Genel Seçimleri dolayısıyla adaylar, seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor. Milletvekili adayları seçmenlerine projelerini anlatmak ve toplumun tüm kesimlerinin nabzını tutmak amacıyla yaptıkları çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyorlar.

MHP Sinop1. Sıra Milletvekili adayı Adem Çilek’te bunlardan biri Çilek, son derece yoğun geçirdiği bu süreçte, demokrasinin hayata geçirilmesinde en önemli unsurlardan biri olan muhtarlara yaptığı seslenişinde; “ sizler bir ülkenin bütünlüğüne yön verecek demokrasinin, ülke bütünlüğünün temel taşlarısınız. Bu önemi çok iyi bildiğimden içinde yaşadığımız bu süreçle ilgili olarak sizlerle dertleşmek istedim. Türkiye’de verilen en önemli kararların uygulanmasında sizler en önemli basamaksınız. Ülkemizin ve neslimizin oylanacağı 1 Kasım 2015 seçimlerinde, sizlerin oylarının, hangi oyunları bozacağının önemini bildiğimden sizlere seslenmek istiyorum. “kimsesizlerin kimsesi olacağız” diye halkımıza daha iyi iş ve imkan vaad edenler, şimdi kendilerinin herkes tarafından kandırıldığını beyan ederek halkımızı daha kötü şartlarda yaşamak zorunda bırakmışlardır. Borçların gerçek, huzur zenginlik ve refahın ise sahte olduğu, ne yapacağını bilemeyen vatandaşlardan oluşan bir toplum meydana getirilmiş durumdadır. Son beş yılda işsizlere katılım oranı %32 artmıştır. MHP iktidarında da devlete hizmetinizin hiçbir baskı olmadan artarak devam edeceğine olan inancım tamdır. Yıllardır ülkeyi yönetenlerin aldıkları sonuç ortadadır. Yani yaptıkları yapacaklarının da teminatı olacaktır. Vatan ve bayrak elden giderken kişisel menfaatlerinin peşinden gidenler, bu millete en büyük kötülüğü yapmaktadırlar. Bu ülke nasıl ki milli mücadele döneminde vatan sağ olsun diyerek, canla başla karşı koydu ise, bugünde milletçe uyanık olmak ve ülkemiz üzerinde planlanan entrikaları savuşturmak zorundayız.

Allah’ın izin ve sizlerin de destekleri ile inşallah Sinoplu olarak ecdadımıza ve gelecek nesillerimize karşı ülkemizin geleceği için üzerimize düşeni yapacağınızdan şüphem yoktur.

Selamlarımı iletir, saygılar sunarım.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2015, 11:31

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 9 yıl Önce

arkadaş bu ülkeyle fazla uğraşmayın istikrar istikrar istikrar adam kendi silahıyla uydusuyla terörle mücadele ediyor siz hala neyin peşindesiniz

banner381
SIRADAKİ HABER