Dodurgalı’dan mesaj var.

İlçemizi ziyaret eden Sinop Adalaet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Abdurahman Dodurgalı, Onur Giyim’i ziyaretinde, “Gerze daha şimdiden Sinop’un ikinci büyük ilçesi oldu. Daha da güzel günler bizleri bekliyor.” Dedi.

Dodurgalı’dan mesaj var.

Sinop milletvekilimiz Abdurahman Dodurgalı, danışmanı Rasim Erdoğmuş, İlçe teşkilatından Ahmet Burma ve İzzet Güneş, ayaklarının tozuyla ilçemizde yeni faaliyete başlayan onur giyimi ziyaret ettiler.

Sinop Milli Eğitim Müdürü İlyaz Gülünay ve Bayındırlık Müdürü Salih Sağır’ın eşlik ettiği ziyaret esnasında Dodurgalı, böyle bir çalışmadan duygulandığını ve onur duyduğunu ifade etti. Eğitim kültür ve turizm kenti olan Sinop’u daha da güçlendireceklerini ve bu konuda birçok faaliyetlerinin, projelerinin olduğunu ifade ederken, İlimize 4 yıldızlı bir otelin girişimlerinde oldukları müjdesini verdi.  Buna benzer birçok hizmetlere imza atacaklarını belirtti. Politikalarının ise öncelikle altyapıyı hazırlamak daha sonra da yöre halkının girişimlerini desteklemek olduğunun altını çizdi.

Bu sözlerin ardından işletme sahiplerinden Hüseyin Güleryüz, memnuniyetini dile getirirken şöyle dedi; “Gerze’de bazı yüzlerin artık değişmesi gerekiyor. Böyle olunca İlçenin önü açılacağına eminim. Her şeye hayır demek için hayır denilemeyeceğini ve bu zihniyetin değişmesi gerektiğini üzülerek ifade ediyorum. Sadece bu yüzden 845 bin liraya almış olduğum bu işyerinin ihalesinin sebepsiz yere fes edilmesiyle ve daha sonradan İlçeyle hiç alakası olmayan kişilerin ihaleye girmesiyle, 1,530 bin liraya tekrar ihaleyle aldım. Bu Gerze’ye ihanettir. Ama ben buralıyım ve yöre halkına hizmet ve aş verdiğimden dolayı mutluyum.”









 

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
****TARIK KULAK****
****TARIK KULAK**** - 13 yıl Önce

GERZEYE VE GERZELİLERE İŞ VE AŞ KAPISI OLAN BU FABRİKANIN EN KISA ZAMANDA DAHA BÜYÜK İŞLERLE MEMLEKETİMİZE GELİR SAĞLAMASI UMUDU İÇERİSİNDEYİZ...HER ZAMAN ARKASINDAYIZ VE DESTEKÇİSİYİZ...DEĞERLİ ABİM HÜSEYİN GÜLERYÜZ"E,AMCAM TURGUT KULAK"A VE ÇALIŞAN TÜM PERSONELLERİNE BAŞARILAR VE BOL KAZANÇLAR DİLERİMM..YÜRÜDÜĞÜNÜZ BU YOLDA ALLAH UTANDIRMASIN..ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN..SAYGILARIMLA.....

günaydın 57  a k p  0 57
günaydın 57 a k p 0 57 - 13 yıl Önce

kısa ve öz yazacam asyın vekilim onur iyimi ziyareti güzel diyer iş yerleride ziyaret etmişti o zaman secim vardı birdaha görene aşkolsun yakında gelecek ama kendi için beni seçin diye gelme sayın vekilim se n gelsende seceriz gelmesende allaha emanet olun yalan* mııııııııııııııı gerzeeeeeeeeee

hasan güntaş
hasan güntaş - 13 yıl Önce

Geçmişte gerzeliler hakkında konuştuklarını unutmadık.Aşağılayıcı sözler söylemişti. İnşallah seçimdede onurlu insanlar hatırlar maziyi.

uğur
uğur - 13 yıl Önce

Evet o sözler unutulmadı unutulmayacak!!!

komikk
komikk - 13 yıl Önce

hahahahaa :)) bu sözler güldürüyor beni:)))adam yalan mi demis?? gerzeliler yaz gelince evinin duvarini boyar, bahcesine ciceklerini diker 700 -800 emekli maaşı ile gecinir diyeee ...dogru bunun neresi yanlışşş? cok dogruu gerze istemez gelismek büyümekk gelistirmek isteyenlerede gerzeliler engel olurr ... gerzelilerin en güzel yapabildikleri sey dedikoduu... vekil bunuda deseydii tam olacakti onu unutmusss :))))))

serbestli
serbestli - 13 yıl Önce

nalburlar hazırlansın haziran 12 sine kadar beyaz boya satışı her an yasaklanabilir.

köylü
köylü - 13 yıl Önce

eeeeee korkuyolar .sebepsiz yıllardır .gerzenın tuzu kuruları köylü cuma oldumu ucuz uzuz getirir.alırlar birde burunlarının ucuyla bakarlar pis köylüler az kaldı .can cekişiyorlar .debelenmeyin gerzeyi gercek sahibleri yönetecek inşallah..........

banner381
SIRADAKİ HABER