Engin Altay’dan teşekkür ziyareti

2011 genel seçimlerinde Sinop milletvekili seçilen Engin Altay, teşekkür ziyaretleri kapsamında Gerze CHP İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Engin Altay’dan teşekkür ziyareti

12 Haziran tarihinde yapılan milletvekilliği genel seçimleri sonucunda Sinop’un seçilen 2 milletvekilinden biri olan Engin Altay, teşekkür ziyareti için geldiği Gerze’de CHP İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Yürütülen seçim çalışmalarında yapmış oldukları özverili çalışmalarından dolayı bütün partililere teşekkür eden Engin Altay, iktidarın tüm imkânlarını seferber ederek girdikleri zorlu yarıştan başarıyla çıktıklarını belirtti.

Yerel ve genel anlamda partilerinin yaptığı hataları da masaya yatırdıklarını anlatan Altay, yerel yönetimin düşünceleri ve önerilerini genel merkeze ileteceğini söyledi.

 

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
FARUK ŞAHİN
FARUK ŞAHİN - 13 yıl Önce

Sayın vekilim öncelikle yeniden vekil olmanız dolayısıyla tebrik ederim yanlız iktidar tüm imkanlarını seferber etti derken kastınız partilere verilen bütçe ise malum AKPARTİ ye yakın bir ödenekte siz aldınız ama sizde çok iyi biliyorsunuzki bu iş gönül işi sevda işi yollara düşme işidir masa başında oturp ahkam kesme işi değildir.umarım inşallah mecliste SİNOP umuzun adını her şeye muhalefet olrak değilde SİNOP umuzun vede ÜLKEMİZİN için güzel projeler üreterek duyurursunuz.Faruk ŞAHİN

banner381
SIRADAKİ HABER