İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Gerze İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Gerze Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleşti.

İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

  16 Mart 2013 Cumartesi günü saat 13.30 da Gerze Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, AK Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak, AK Parti İl Genel Meclis üyesi Cumhur Kurt, Ak Parti Gerze İlçe Başkanı Kadir Gündoğdu, Ak Parti Gerze Kadın Kolları Başkanı Sevile Aksu,  ve partililer katıldı.

  AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleşmeden önce Halk Eğitim Müdür vekili Nazım Aksu tarafından gelen konuklara çay ikramında bulunuldu. İkramın ardından toplantı salonuna geçilerek ilki gerçekleştirilen İlçe Danışma Meclisi Toplantısı başlatıldı.

  Toplantının basına açık olan bölümünün video görüntüleri Gerze Vizyon Haber’de 19 Mart Salı günü yayınlanacaktır.







Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2013, 12:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
İsmin Önemi Yok
İsmin Önemi Yok - 11 yıl Önce

valisinden il milli eğitim müdürüne kaymakamdan ilçe milli eğitim müdürüne kadar bu işe ne oluyor diyebilecek bir mangal yürekli var mı acaba?halk eğitim merkazinde ne zamandır parti toplantıları yapılıyor, ne zamandır memurlar bu toplantılara katılıyor.bu kadar aymazlık ve meydan okuma olur mu?bunların parti binasımı yok kardeşim.bu resmen gövde gösterisidir ve kimse de gık diyemez görün bakın.

Selçuk
Selçuk - 11 yıl Önce

ismin önemi yok doğru da, arkadaş sinop ilinide bakarsan bü tür toplantılar halk eğitim binasında yapılıyor. onu geçtimde madem bu kadar dikkatlisiniz memurları farketmişsiniz bu güne kadar çeşitli protestolarda, yürüyüşlerde mesai saati içinde gerek ilçe içinde gerekse ilçe dışında hatta il dışında katılımda bulunan memurları niye farkedemediniz. lütfen yanlı olmayı ve olayları başka alanlara çekmeyi bırakalım.bitek ak partiye gelincemi bu kadar duyarlı oluyorsunuz?

Nihal
Nihal - 11 yıl Önce

adını veremeyen arkadaş'a; sadece siz mi hak hukuk bildiğinizi sanıyorsunuz? gerekli iznin alınıp alınmadığından haberiniz var mı acaba? kurumları,şahısları zan altında bırakmaya ne hakkınız var.halk eğitim orada sadece ev sahipliği yapmıştır ve gereken yerlerden de izinler alınmıştır.
nedense sadece konu ak parti ve ak kadrolar olunca ayağa kalkıyorsunuz.

bir dost
bir dost - 11 yıl Önce

sizler mesai saatinde meydanlardasınız bizler sizin gibi usulsuz bir şey yapmayız.sizler önce kendinize bakın yürekle deyil izinle oluyor bu toplantılar halkeytimde isimsiz.

FARUK ŞAHİN
FARUK ŞAHİN - 11 yıl Önce

ilçe danışma meclisinizin hayırlara vesile olmasını temenni ederim.ilk hedef 2014 sloganıyla çıkmış oldugunuz bu yolda başarılar dilerim allah yar ve yardımcımız olsun. ismin önemi yok diyen arkadaş isminini vermeyerek kendini bilgisizliğinlede yorumunu önemsiz kılmışsın bi araştırıver bi zahmet gerekli yerlerden hukuki izin alınmışmı diye. bu tarz konferans salonları kapalı spor salonları gerekli izinler alındıktan sonra tüm siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının kullanımına verilir

INTINAYE
INTINAYE - 11 yıl Önce

sıyasetı kamu kurumlarının ıcıne kdr soktular acaba baska bır partı boylebır toplantı yapmak ıstese halk egıtım muduru kabul edermıydı sızıgıdı takıyyecıler

İsmin Önemi Yok
İsmin Önemi Yok - 11 yıl Önce

nihal hanım, ismin önemi yok derken bir mesaj vermek istedim ama siz maalesef anlayamamışsınız.ismimi yazamazsam atarım bir isim bu zor mu?izinlerin alındığını söylüyorsunuz kimden izin alınmış onuda söyleyin bari.akp bir yeri kullanmak isteyecekte izin vermeyecek bi babayiğit varmı onu söyle sen.iktidar olmayan bir siyasi heyetin kurum ziyereti için idareciler hakkında soruşturma açıldığını gördük biz.selçuk beye gelince galiba sendikal hareketlerle karıştırdı bu olayı.bu düşüncelerim akp karşıtı olduğumdan değil uygulanan çifte standarttandır bu da biline.

selçuk
selçuk - 11 yıl Önce

ismin önemi yok, protestolar sendikal faaliyetmi, yada chp nin etkinlikleri. belediye chpnin malımı kafasına göre kullanıyolarda ses çıkarmıyosunuz. boşuna ona kaşı değilim buna karşı değilim demeyin, biraz adaletli olun.


banner381
SIRADAKİ HABER