İle Seslendi

Yüksek; “Cumhur Reisi tanımayan temsilcisini nasıl tanısın? Bu bir siyasi nezaketsizliktir!” dedi.

İle Seslendi

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül'ün AK Parti İl Başkanı Ali Çöpçü için kullandığı ifadelere sert tepki gösteren Hüseyin Yüksek ' Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tanıyacak siyasi nezakette sahip olamayanlar, Reisi Cumhuru temsil eden İl Başkanını tanıması da beklenemezdi' dedi.

Sinop'ta çevre katliamı olayından sonra sular durulmak bilmiyor. Sinop'ta yapılan Çevre katliamı için Belediye Başkanı Baki Ergül'ü eleştiren AK Parti İl Başkanı Ali Çöpçü'ye Sinop Belediye Başkanının tepkisinde sert olmuştu. Ergül isim vermeyerek Ali Çöpçü'ye, ' Sen kimsin ki benim vizyonumu eleştiriyorsun, senin hayalin bile Baki Ergül'ün vizyonuna yetmez' diyerek ağır eleştiride bulunmuştu.

HÜSEYİN YÜKSEK BAŞKANA TEPKİ GÖSTERDİ

Eski Dikmen Belediye Başkanı Hüseyin Yüksek, Belediye Başkanı Baki Ergül'ün AK Parti İl Başkanı için söylediği sözlere tepki göstererek şunları söyledi; ' Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tanıyacak siyasi nezakette sahip olamayanlar, Reisi Cumhuru temsil eden İl Başkanını tanıması da beklenemezdi. Siyasi düşüncesi ne olursa olsun, yapılan ve söylenen açıklamalar bir Belediye Başkanına yakışmadı. Sinop'ta ki çevre katliamı bütün çıplaklığı ile ortadadır ve bu vurdumduymazlığın üstü siyasi adaba uymayan şekilde yapılmasını reddediyoruz. Kaldı ki, AK Parti İl Başkanlığı makamı bu ülkenin Cumhurbaşkanlığı makamını temsil etmektedir, her fırsatta kendilerine has uslubu gözler önüne seren Cumhuriyet Halk Partisi, aleni ortada olan vurdumduymazlıklarını, yapılan çevre katliamının üstünü kapatmak istemektedir. Belediye Başkanının güzide ilimizde üzülerek seyrettiğimiz çevre katliamını ve bu umarsızlığın üstünü kapatmak için kullandığı siyasi uslübü kesinlikle kabul etmiyor ve kendisine iade ediyorum.

BELEDİYENİN REZİLLİĞİNİ ORTAYA DÖKECEĞİZ

Eski Dikmen Belediye Başkanı Hüseyin Yüksek açıklamasının sonunda ise, ' Sinop Belediyesinin her şeyi düzgün bir şekilde yaptığını ancak, gördüklerimizin bu yönde olmadığını ifade eden eski Dikmen Belediye Başkanı Hüseyin Yüksek; ' Sinop Belediyesi her şeyi yaptığını söylüyor, önümüzdeki günlerde Sinop'un nelere reva görüldüğünü bütün çıplaklığıyla kamuoyu ile paylaşıp gerçek yüzlerini ortaya çıkaracağız' dedi.

Kaynak: Sinop Ajans

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2017, 10:28

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 6 yıl Önce

sayın yüksek bir gün senin yaptığın döneminde incelenecek elbette bakalım o zaman ne diyeceksin.

misafir
misafir - 6 yıl Önce

cumhurbaşkanının temsilcisi vali dir. akp ilçe başkanı akp genel başkanını temsil eder. il başkanı kim oluyor ki cumhurbaşkanının temsilcisi konumuna geliyor.

BarokTurk
BarokTurk - 6 yıl Önce

sayın yüksek elinizde imkan var. şu sinop belediyesinin imar yolsuzluklarını kurcalayın bir ne olur emin olun çok büyük pislikler var

banner381
SIRADAKİ HABER