Gerze’de teröre lanet

Gerze, Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK terör örgütünün yaptığı hain saldırıda şehit olan askerler için tek yürek oldu.

Uçakla Samsun’a, oradan da karayoluyla memleketi Uzungürgen’e götürülen şehit uzman çavuş Halil Özdoğru’nun naaşını Gerze’den geçişi sırasında karşılayan vatandaşlar, terör örgütü PKK’ya lanet okudu.

“Her şey vatan için.”, “Kahrolsun PKK.”, “Şehitler ölmez, vatan bölünmez.” diye slogan atan grup, daha sonra Hükümet Meydanı’nda toplanarak protestolarına devam etti.

Meydanı tamamen dolduran vatandaşlar, açtıkları devasa bayrakların altında vatan sevgilerini haykırırken aziz şehitlerimiz adına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunup hep bir ağızdan İstiklal Marşı’nı okudular.

Hain saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimizin tek tek adı okunurken, her isimden sonra “Burada” diye bağıran kalabalık, şehitlerin gönüllerinde yaşayacağını anlatmak istediler.

Hükümet Meydanı’nda siyasi parti gözetmeksizin bir araya gelen vatandaşlar, yapılan protestonun ardından herhangi bir olay olmadan dağıldı.

Video su hazırlanmaktadır.




















































Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
...
... - 13 yıl Önce

BÖYLE PROTESTOLARIN OLMASI İÇİN EN AZ 15 20 TANE ŞEHİT Mİ OLMASI LAZIM ? HER GÜN 1-2 TANE ŞEHİT OLUYO NEDEN O ZAMAN BÖYLE TEPKİ OLMUYOR? ANLAM VEREMİYORUM NASIL BİR HALKIZ . BEN DESTEKÇİSİYİM VATNIMIN MİLLETİMİN AMA BÖYLE GÖSTERİLERLE BİR YERE VARILMAZ SENEDE 1-2 KERE OLUYO BÖYLE ŞEYLER İLLA EVİMİZE BAYRAK ASMAMIZ İÇİN 15 20 TANE ŞEHİT Mİ VERMELİYİZ ? NEDEN 1 TANE ŞEHİT OLUNCA BAYRAKLAR ASILMIYOR SLOGANLAR ATILMIYOR? BENCE BUNLAR TERÖRE DEĞİL ÖLEN ASKER SAYISINA ÜZÜLÜYOLAR YAZIK.. HER GÜN ŞEHİT OLAN ASKERLERİMİZ VAR ONLAR İÇİN NEDEN BİRŞEYLER YAPMIYORUZ UMARIM BUNDAN SONRA DAHA DUYARLI OLURUZ..TÜRKİYE BİZİMDİR BİZ SAHİP ÇIKTIKCA KİMSEDE ALAMAZ KOLAY KAZANILMADI KOLAYDA VERİLMEZ.

hakan köklü
hakan köklü - 13 yıl Önce

Gerzem'e de bu yakşırdı. Her görüşten insan var çok şükür. Kahrolsun pkk

sevgi
sevgi - 13 yıl Önce

güzel bişey yapmış gerze halal olsujn keşke ibende gerzede olabilseydim de katılsaydım şehitlerimize Allahta n rahmet aillelerine sabır diliyorum ...ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

SERKAN
SERKAN - 13 yıl Önce

GERZE GÜNDEMİ İLK YAYIN HAYATINA BAŞLADIĞI GÜNDEN İTİBAREN HER GÜN TAKİP EDEN BİRİYİM... AMA ŞUNU MAALESEF ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUMKİ ARTIK GERZE GÜNDEM DE YANDAŞ OLMUŞ.... KÜFÜR İÇERMEYEN HAKARET İÇERMEYEN YORUMU BİLE NEMALANDIĞI KİŞİLERDEN KORKUSUNA YAZAMAYACAK KADAR SIRADANLAŞMIŞ... GERÇEKTEN GURBETTEKİ BİR GERZE Lİ OLARAK ÜZÜLDÜM.... KEŞKE TARAFSIZ KORKUSUZ VE SLOGANINIZ GİBİ TARAFTAR DEĞİL HABERCİ OLABİLSEYDİNİZ...YAZIIIIIKKKK....

serkan arkadaşa
serkan arkadaşa - 13 yıl Önce

aslanım benim serkan arkadaşım doğruları yazmış.birde benim bir diyeceğim var şehitlerin gecesinde herkesim vardı fakat yegep yoktu amaaaaa bir sonraki gecede devlet güçlerine başkaldıran yegep üyeleri arkadaşlarını mahkemeden çıkışını sabah saat iki ye bekliyenler neden şehit gecesinde olmadıkları sorulacak herhalde.sayın yoğurtcu bu yorumumu yazarsan yandaş medya olmadığını kanıtlarsın

banner381
SIRADAKİ HABER