Necmettin Çakır, teröre lanet okudu.

CHP Gerze İl Genel Meclisi üyesi Necmettin Çakır, Hakkâri Çukurca’da meydana gelen terör saldırısında şehit olan askerlerimiz, için bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Necmettin Çakır, teröre lanet okudu.

CHP Gerze İl Genel Meclisi üyesi Necmettin Çakır’ın açıklamsı şöyle:

PKK terör örgütünün Hakkâri Çukurca’da yaptığı hain saldırıda hayatını kaybeden 24 vatan evladımız ve yaralanan gazilerimiz için tüm ülkede yaşanan infial ve bizim gönlümüzde açtığı derin yaralar sonrası, “YETER ARTIK!” diye haykırıyoruz.

Hala terör örgütü ile görüşerek, müzakere ederek bir sonuca varılamayacağı bir kez daha gözler önüne serilirken, bunu yapanların kendilerini ve halkımızı kandırdıklarını bilmelerini istiyoruz.

Bizim iktidardan istediğimiz, basiretli olmaları, kendilerini şehit ailesinin yerine koyarak gereken neyse onu yapmaları.

Teröre, PKK’ya karşı gençlerimizi, çocuklarımızı, halkımızı koruması gerekenlerin, Atatürk ve silah arkadaşlarının verdiği mücadeleyi örnek almasını ve kurtuluş savaşında yaşanan ruhu içinde hisseden halkımızın ikinci bir kurtuluş mücadelesini verdiğini bilmesini istiyoruz.

Bütün bunların ışığında, Hakkari’de şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet diliyor, ailelerine, yakınlarına ve tüm milletimize başı sağlığı diliyorum. Saldırıda yaralı olan askerlerimize de bir an önce acil şifalar diliyorum.


Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER