Esnafspor başkanı ağır konuştu.

Gerze Esnafspor Başkanı Uğur Çetin, cumartesi alınan mağlubiyet sonrası ağır konuştu.

Esnafspor başkanı ağır konuştu.

25 Aralık Cumartesi günü Sinop Bostancılı’da 13.30´da oynanan karşılaşmada Gerze Esnafspor takımı, rakibine 2-1 mağlup olarak play-off yolunda ağır bir yara aldı.

Üzgün olduğu gözlemlenen Kulüp Başkanı Uğur Çetin maç sonrası bir basın açıklaması yaptı.

Sezona şampiyonluk parolasıyla çıkan ve aldığı galibiyetlerle büyük beğeni toplayan takımın kaybettiği bu maç sonrasında yaptığı açıklamada; “Sinop’ta en fazla konuşulan popüler takım olmanın rehavetinin yaşandığı gözlendi. Özellikle müsabaka esnasında oyuncularımızın rehavet içerisindeki bu tavırları açık ve net olarak izleniyordu.” dedi.

Daha sonra konuşmasına devam eden Başkan Uğur ÇETİN; "Söze nasıl başlayacağımı bilemiyorum. Bu sonuçları aldığımıza inanamıyorum. Takım için, yönetim olarak gereken her şeyi yaptığımız kanaatindeyiz. Burada günah keçisi aramak son derece yanlış olacaktır. Her ne olursa olsun ben ve yönetimimiz takımımıza güveniyoruz. Bizler güzel işler yapmaya çalışan, güzel insanlar topluluğu ve Gerze´nin çocuklarıyız. Gerzeli hemşerilerimizi maçlara geniş katılımlı olarak bekliyoruz, Bu itici güç bizim için çok önemli. Takımla daha fazla ilgilenilmesini, kimsenin isminin takımın üstünde olmadığını, boş laflarla zaman geçirmememiz gerektiğini düşünüyorum. Aynı zamanda, söz verip de sözünün arkasında durmayanları, başarılı yönetimi yıpratmaya çalışanları şimdilik önceliğimiz başarı olduğu için sonraya bırakıyoruz.” dedikten sonra, tüm sporseverleri 2 Ocak günü şehir stadında oynanacak Ayancık Spor müsabakasına davet etti.

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER