Geçen yılki başarılarını tekrarladılar…

Gazi İlköğretim Okulu yıldız ve küçük erkekler voleybol takımı Gerze’nin adını bölge yarışmalarında temsil edecekler.

Geçen yılki başarılarını tekrarladılar…

   Gerze Gazi İlköğretim Okulu yıldız ve küçük erkek voleybol takımları Sinop ilinde yapılan okullar arası voleybol şampiyonasında birincilik kazandılar.      Bu başarı sonucunda Gazi İlköğretim Okulu yıldız erkekler kategorisi  voleybol takımı bölge şampiyonası için antrenörleri, aynı okulda beden eğitimi öğretmeni olan Ümit Yılmaz eşliğinde Sivas’a;

    Küçük erkekler kategorisinde yarışan voleybol takımı ise Okullar arası müsabakalarda Sinop il birinciliğini kazanmış ve geçen yılki başarısını tekrarlamıştır. Bunun sonucunda  küçük erkekler bölge voleybol şampiyonluğuna, yine aynı okulda öğretmenleri olan antrenörleri Murat Olgunsoy ile Çorum ilinde düzenlenecek olan şampiyonaya katılmaya hak kazanmış ve 01 Nisan 2012 günü bölge şampiyonasına katılmak üzere her iki takımımızda  ilçemizden ayrılmışlardır.

   Gazi İlköğretim Okulu yıldız ve küçük erkekler voleybol takımı öğrencilerini ve antrenörlerini kutlar bölge şampiyonasında başarılar dileriz.








Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2012, 14:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 12 yıl Önce

başarilarinizi en kalbi̇ duygularimla kutluyorum, başarilarinizin aratrak devam etmesi̇ni̇ temenni̇ edi̇yor, emeği̇ gecenlerede teşekkür edi̇yorum.

banner381
SIRADAKİ HABER