Gerze, judo sporunda başarı çıtasını yükseltiyor.

Gerze’yi birçok alanda başarıyla temsil eden Gerze Judo Takımı, yeni sezona da hızlı başladı.

Gerze, judo sporunda başarı çıtasını yükseltiyor.

Judo sporunda Gerze adına birçok ilki gerçekleştiren Gerze Judo takımı antrenörleri, başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.

01 Ekim 2011 Cumartesi günü Ankara Altındağ ilçesi Akarsu Spor Salonunda düzenlen Veteranlar ( Veteran: Kıdemli, deneyimli, emektar) Türkiye Judo Şampiyonasına katılan antrenörler Orhan Akpınar ve Özlenen Akpınar, 35–39 yaş gurubunda sıkletlerinde dereceye girerek, 10–13 Kasım tarihlerinde Avusturya Leibnitz kentinde düzenlenecek olan Veteranlar Avrupa Judo Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.

Başarılı antrenörlerimizden Antrenör Özlenen Akpınar, olimpik bir spor dalı olan ve bireye hem fiziksel, hem de ruhsal yönden olumlu katkı sağlayan judo sporunu 7’den 70’e herkesin yapabileceğini ve judonun, sağlıklı yaşam içinde bir hayat tarzı olduğunu vurguladı.

Gerze judo takımının çalışmaları da yeni sezonda devam edecek.

Hafta içi 19.30–21.30 saatleri arasında 10–17 yaş grubuyla, hafta sonu ise 16.00–18.00 saatleri arasında 5–9 yaş grubuyla antrenmanların yapılacağını söyleyen Özlenen Akpınar, çeşitli meslek gruplarından bazı taleplerin olduğunu, yeterli sayıya ulaşılması durumunda bay-bayan yetişkinlere (18 yaş üstü) yönelik de kurs açılabileceğini belirtti.














Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER