Eğitim sadece sınıfta olmaz.

Gerze meslek yüksek okulu çağdaş eğitimden örnekler sunuyor.

Eğitim sadece sınıfta olmaz.
  Gerze Meslek Yüksekokulu, 8 Ekim Cumartesi günü Erfelek ve çevresine 70 öğrencisinin katılımıyla teknik inceleme gezisi düzenledi.

Teknik geziye Gerze Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Erhan SUR, Öğr. Gör. Müjdat TOPÇU, Öğr. Gör. Zekai DİNÇ, Okt. L. Kerem BAŞAR da katıldı.

Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Halil TURGUT yaptığı açıklamada, bu geziyle öğrencilerimizin bölgede teknik inceleme yapma imkânı bulduklarını, aynı zamanda da Sinop’a adapte olmalarını, birbirleriyle kaynaşmalarını ve öğrencilerin böyle ortamlarda enerji depolayarak derslerine daha iyi motive olmalarını sağladıklarını belirterek bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti. Yrd. Doç. Dr. Halil TURGUT ayrıca, bu teknik gezi sayesinde öğrencilerin ilimize olan yaklaşımları, üniversite ortamına uyumları, birbirleriyle, şehirle ve üniversite ile kaynaşmalarının da hedeflendiğini belirtti.

Öğrenciler ise, etkinlikten memnun kaldıklarını, bu geziyle Erfelek ve çevresini ve de Sinop’u daha iyi tanıma imkânı bulduklarını açıklayarak, organizasyonu düzenleyen Sinop Üniversitesi akademik ve idari personeline teşekkür ettiler.








Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER