Judoda başarıya alıştık.

Gerze Kaymakamlığı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü kurslarında yetişen judo sporcuları, yine başarıdan başarıya koşuyor.

Judoda başarıya alıştık.

Ankara Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğünün 2011 yılı faaliyet Programında yer alan İller arası Judo Şampiyonası, 19 – 20 Kasım 2011 Tarihinde Ankara Sincan Kapalı Spor Salonunda, Azerbeycan’dan 2 takım, Türkiye’den ise Antalya, Bursa, Balıkesir, Düzce, Kocaeli, Çankırı, Konya, Karaman, Kütahya, Rize, Trabzon, Samsun, Niğde, Artvin, Erzurum. Sakarya, Sinop, Kayseri, Eskişehir, Amasya, İstanbul, Sivas illerinden yaklaşık 46 takımdan toplam 560 sporcunun katılımı ile yapıldı.

Şampiyonaya Sinop İlinden, judo antrenörü ve aynı zamanda Gerze Emniyet Müdürlüğünde Polis Memuru olarak görev yapan Orhan AKPINAR ile kendisi gibi judo antrenörü olan eşi Özlenen AKPINAR refakatinde 13 kişilik sporcu kafilesi katıldı. Gerze Kaymakamlığı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü kurslarında yetişen, Gerze Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübünden 11 sporcu müsabakalarda rakipleriyle mücadele ederken, bunlardan 8 sporcu dereceye girdi.

Dereceye giren sporcular şu şekilde:

ADI SOYADI

OKULU

KATEGORİ

SİKLETİ

DERECESİ

Beril DİNÇ

Gerze Atatürk İÖO

Yıldız Bayanlar

44 Kg

1.

Kader AYDIN

Gerze Atatürk İÖO

Yıldız Bayanlar

44 Kg

2.

Tuğba HEP

Gerze Atatürk İÖO

Yıldız Bayanlar

48 Kg

3.

Burcu DEĞİRMENCİ

Gerze Lisesi

Ümit Bayanlar

52 Kg

3.

Duygu TOPAL

Gerze Ş.N.S. Anadolu Lisesi

Ümit Bayanlar

63 Kg

3.

Yavuzalp DEMİRCİ

Gerze Gazi M. Kemal İÖO

Minik Erkekler

55 Kg

3.

Baran AKPINAR

Gerze Atatürk İÖO

Minik Erkekler

50 Kg

5.

Erdal DİLEK

Gerze İmam-Hatip Lisesi

Yıldız Erkekler

46 Kg

5.

Türkiye Judo Federasyon Başkanı Fatih UYSAL, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Fikret PAPUR ve MHK üyesi Coşkun KARAUSTA müsabakaları yakından takip etti.

Bu şampiyonanın, Türkiye Şampiyonası öncesi büyük bir sınav olduğunu belirten antrenör Özlenen Akpınar, sporcular açısından da oldukça verimli geçtiğini söyledi.

Gerze Gündem olarak, Judo sporunu Gerze'ye sevdiren ve uzun zamandır başarı haberlerini yapmaktan onur duyduğumuz Gerze Judo Kulübünün antrenör ve sporcularına teşekkür ederken, judo sporundan desteğini esirgemeyen Sinop Valimiz Dr. Ahmet Cengiz'e, İlçe Kaymakamımız Metin Kubilay'a ve Belediye Başkanımız Osman Belovacıklı'ya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik'e, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şükrü Dikici'ye ve emeği geçen tüm kurum ve şahıslara şükranlarımızı sunuyoruz.













Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER