Sezon Kahvaltıyla Başladı

Gerze Belediyespor, sezona kahvaltıyla başladı.

Sezon Kahvaltıyla Başladı

  Gerze Belediyespor sezona 1 Aralık 2013 Pazar günü saat 10.00’da North Star Otel restoranında kahvaltıyla başladı. Kahvaltıya Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Aydın, Gerze Belediyespor Asbaşkanı Dr. Hakan Uzun, Gerze Belediyespor Antrenörü Mehmet Baydur, kulüp yöneticileri ve futbolcular katıldı.

Asbaşkan Dr. Hakan Uzun konuşmasında; “Hepiniz hoş geldiniz. Bugün Erfelek maçı öncesi kahvaltıyla sezona başlıyoruz. Mayıs ayı itibariyle yönetim değişti ve Ahmet Aydın kulüp başkanımız oldu. İstanbul’da düzenlediğimiz yemekle kulübümüze destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Şu an malzeme açısından sıkıntımız yok, Gerze’ye yakışır bir takım olmak istiyoruz. Yönetim olarak her zaman yanınızdayız. Futbol dışı hiçbir hareket istemiyoruz. Desteklerinden dolayı Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’ya teşekkür ediyor, başarılı bir sezon geçirmeyi diliyoruz.” dedi.

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı konuşmasında; Biz belediyenin görevi olarak sadece yol, su kanalizasyon çalışmalarını görmüyoruz. Görevlerimiz arasında sosyal hayatı desteklemekte var. Amacımız ilçemize spor aktiviteleri kazandırmak. Gerze Belediyesi tarihinde ilk defa spor aktivitelerine bütçe ayırdı. Bu uygulama Sinop ve diğer ilçe belediyelerinde yok. Salon sporlarına ve okul kulüplerine destek sağlıyoruz. Antrenörümüz Mehmet Baydur’a güvenip disiplinli çalışırsanız başarılı olursunuz. Hepinize başarılar diliyorum.” dedi.

Gerze Belediyespor yöneticileri ve futbolcuları Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’ya desteklerinden dolayı teşekkürlerini sunarak kahvaltıya son verildi.










Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2013, 09:18
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER