Tecrübeli Başlangıç

Gerze Belediye Spor Kulübü 2016 – 2017 futbol sezonuna Gerze’de futbola emek vermiş tecrübeli büyüklerin karşısında başladı.

Tecrübeli Başlangıç

Açılış konuşmasını yapan Gerze Belediye Spor Kulüp Başkanı Uğur Sağır, 2016 – 2017 futbol sezonunun tüm takılara ve sporculara hayırlı olmasını dilerken sözlerine, “amatör futbolun amaçlarından biri olan ve kulübümüzün de ana hedefini oluşturan spor imkanını sağlamak yolundaki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yılki çalışmalarımızın ilk adımı sporcularımızdaki amatör canlandırmaktır. Bu nedenle sezonu bu işin üstatlarıyla açarak örnek oluşturmak istedik. Katılan tüm büyüklerimize teşekkür ederim.” dedi.

Futbol Şube sorumlusu Cengiz Topuz, “2016 – 2017 futbol sezonuna U-11, U-12 U-13, U-16, U-17, U-19 ve A takımlar boyutunda katılacağız çalışmalarımız tüm hızıyla sürmektedir. Tüm sporculara başarılar dilerim.” dedi.

A Takımı Antrenörü Özgür Korkmaz, “bu yılki amacımız daha öncesinde Gerze’de yaşanmamış bir sevinç olan A takımlar bazındaki şampiyonluğu ilçemize hediye etmektir. Tüm sporculara başarılar dilerim.” dedi.

Son konuşmacı Genç Takımlar Antrenörü Orhan Börekçi, “Hedefimiz sezon sonunda kupa kaldırmak olup Tüm sporculara başarılar dilerim.” dedi.

Konuşmaların ardından dostluk birlik ve beraberlik maçında futbol disiplini ve futbol aşkını oyunda yansıtan betaran takım göz doldurdu.








































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2016, 10:46

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
UĞUR SAĞIR
UĞUR SAĞIR - 8 yıl Önce

değerli basın emekçisi arkadaşlarımıza da bu güne kadar verdiği ve vereceği desteklerden ötürü teşekkür ederiz...

banner381
SIRADAKİ HABER