Doğalgazla ilk Kahvesini Yaptı

İlçemizin uzun yıllardır en büyük sorunu olan ve geçtiğimiz yıl çalışması başlayan Doğalgaz’la ilk olarak ilçemiz Atatürk Mahallesine verilirken Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı doğalgazla ilk kahvesini yaptı.

Doğalgazla ilk Kahvesini Yaptı

Atatürk mahallesinde çalışmaları tamamlanan doğalgaz projesinin açılışını yapmak üzere Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Muhtarlarının katıldığı programda Belediye Başkanı Osman Belovacıklı Gerze’de doğalgazı ilk olarak Atatürk Mahallesi Muhtarı Rıza Öztürk’ün evine verildi.

Hayırlı olsun temennilerinde bulunarak ilk gazı veren Belovacıklı ardından katılımcılara jest sergileyerek Türk Kahvesi yaptı. Kahvelerin ikramından sonra projenin dünü ve bugünü hakkında açıklamalarda bulunan Belovacıklı; “Gün itibariyle hayırlısıyla doğalgazı ilk kez veriyoruz. Doğalgaz projesi ilk olarak önümüze geldiğinde Sinop merkez için istişarelerde bulunduk. Daha sonra ise ilçemize de doğalgaz projesinin gelmesi hususunda girişimlerimiz oldu ancak olumlu cevaplar alamamıştık. Bu hususta çok uğraştık, çok çabaladık ve sonunda başardık. Günümüz itibariyle ise Atatürk Mahallesi’nde doğalgazı ateşlemiş bulunuyoruz. Bu bölgeden sonra çalışmalar 19 Mayıs Mahallesi’nde devam edecek. Çalışmaların bir bölümünün tamamlandığı projede büyük aksaklık çıkmazsa 2 yıl içerisinde bütün Gerze doğalgaza kavuşmuş olacak. İlçemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Gün geçtikçe gelişen Gerze’de vatandaşlarımız en büyük isteklerinden birisi olan doğalgazı ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Halkımızla birlikte çıktığımız bu meşakkatli yolda çalışmalarımızın devam edeceğini bildirir, saygılar sunarız.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
cemaleddin
cemaleddin - 6 yıl Önce

bu dogalgaz borulari sahildeki yunuslari öldürmüs olmasin, gazborulari sebeiyle balikcilik batmis olmasin. hani serserinin birisi kameraya yeni yol sebebiyle balikcilik bitti diyorduya. herhalde cerkez bu sefer akp ye oy veiri. onlar getirdi bu hizmetleri. iyiki chp 60 senden beri muhalif ve daha yüz sene mahalif kalacak gibi gözüküyor.osman bey chp den bir fayda gelmiyecegini anlamis gibi duruyor.

Esnaf
Esnaf - 6 yıl Önce

- başkanın açıklanmasından anladığım kadar ile onun cabaları olmasa gerze ye dogal gaz belkide gelmiyecekti her zamanki gibi bu hizmeti de kendileri yapmış gibi reklamını yaptılar birde derlerki bu chp her şeye karşı.

Vedat Özdemir
Vedat Özdemir - 6 yıl Önce

Ak Parti'nin tek hayali 81ilin78,ne doğal gaz bağladık 3il kaldı onlar konuşur ak parti yapar her zamanki gibi

ÇAKIR 55
ÇAKIR 55 - 6 yıl Önce

gerzeye hayırlı olsun

banner381
SIRADAKİ HABER