KOSİDEF KURULDU

Kocaeli ili Darıca, Gebze, Çayırova ilçelerinde ve İstanbul Tuzla ilçesinde faaliyet gösteren Sinop Dernekleri bir araya gelerek Kocaeli ve Çevresi Sinop Dernekleri Federasyonunu kurdular.

KOSİDEF KURULDU

  “Doğduğumuz Yeri Unutmadan,  Doyduğumuz Yere Tam Entegrasyon” vizyonuyla yola çıkan Sinoplular 6 aylık çalışmaların sonucunda tüzel kişiliklerini resmen oluşturmayı başardılar. 41-027-063 kütük numarasıyla Dernekler masasına kaydolan KOSİDEF’in yöneticileri tüzük çerçevesinde çalışmalarını yapacaklarını belirttiler.

  KOSİDEF Kurucu Başkanı İbrahim IRMAK , “İstanbul’da başka Sinop Federasyonları var ve onlarla iyi ilişkilerimiz var. Ancak  farklı bir ilde yaşadığımız gerçeğinden hareket ederek, yaşadığımız yerdeki Sinoplu hemşerilerimizi buluşturmak, sorunlarına çözüm bulmak amacıyla 6 ay önce arkadaşlarımızla bir araya gelmeye başladık. Doğduğumuz yeri unutmadan, doyduğumuz yere tam entegrasyon vizyonumuzu belirledik. Bu kapsamda bu yapıyı tesis ettik. İstanbul dışında kurulan ilk Sinop Federasyonu olduk. Federasyonumuz memleketimize, tüm hemşerilerimize, Kocaeli’ye, ülkemize hayırlı olsun.  Federasyonumuzun merkezi Gebze’dedir. Sosyal medya üzerinden https://www.facebook.com/groups/kosidef/ üzerinden hemşerilerimiz bizlerle iletişim kurabilirler. Amacımız yöremizde yaşayan tüm Sinoplu hemşerilerimizle tanışmak ve birlikte güzel işlere birlikte imza atmaktır. Yine Kocaeli’ye bir şekilde yolu düşen hemşerilerimizle tanışmak, kaynaşmak ve varsa sıkıntılarına çözüm bulmaktır. Federasyonumuzda her sosyal kesimden Sinoplulardan oluşan geniş bir yönetim oluşturduk. İyi niyetle bir yola çıktık. Hedefimiz hemşerilerimizi mutlu edecek bir sonuç elde etmek.” dedi.

  Federasyon kurucu Yönetimi İbrahim IRMAK,  Ali ÖZÇELİK, Bahattin DEMİRCAN, Çetin IRMAK, Emine AKYÜZ, Ercan ASLAN, Erdal CANEL, Fatih KARTAL, Ferhat YILMAZ, Hasan KARAKUŞ, Haydar DEMİRKIRAN, Hüseyin SANCAK, İlyaz ÖZDEMİR, Kadir KIRIK, Kemal KARAGÜL, Kenan ÖZÇELİK, Murat AKYÜZ, Murat TUNÇ, Mustafa ÖZDEMİR, Mustafa YİĞİT, Ramazan AKYÜZ, Salih ALTINEL, Şahin ÖZKAN, Şenol ÖZDEMİR, Yaşar Çelikoğlu’ndan oluştu.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2013, 13:09
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER