Gücüme Güç Katın Hizmet Alalım

Gerze Gündem Haberin sahibi ve aynı zamanda Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Yoğurtçu MHP den İl Genel Meclis Üyesi adayıyım dedi.

Gücüme Güç Katın Hizmet Alalım

  MHP İl Genel Meclis Üyesi Adayı Mustafa Yoğurtçu konuşmasında,” Milliyetçi Hareket Partisinden gelen teklif üzerine 30 Mart 2014 yılı mahalli idareler yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden İl Genel Meclis üyeliğine aday oldum. Mesleğim gereği Gerze’yi ve Gerze’nin 41 köyünü çok iyi tanıyor ve köylerin sorunlarını biliyorum. Halkımızın ayağına giderek sorunlarını yerinde tespit edip yapılması gereken hizmeti hızlandıracağım. İl Genel Meclis Üyeliğine seçildiğim takdirde bütün vaktimi ve enerjimi Gerze ve köylerinin sorunlarını çözmek için harcayacağım.” dedi.

  İl Genel Meclisi Üyesi Adaylığını açıklarken Mustafa Yoğurtçu’yu MHP İlçe Başkanı Turgut Baş, Emekli PTT Müdürü MHP Gerze Belediye Başkan Adayı Ayhan Taş ve MHP Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Yıldız yalnız bırakmadı.

  MHP İlçe Başkanı Turgut Baş ve beraberindekiler Mustafa Yoğurtçu’ya hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2014, 09:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 10 yıl Önce

hayırlısı olsun.. umarım istediğiniz sonucu alırsınız.

yıldız
yıldız - 10 yıl Önce

hayırlıolsun allah utandırmasın olene kadar beraberız allaha emanet ol

GERZE ÜLKÜ OCAKLARI
GERZE ÜLKÜ OCAKLARI - 10 yıl Önce

çiktiğiniz yolda rabbi̇m yaar ve yardimciniz olsun..çalişmalarinizdan dolayi şi̇mdi̇den teşekkur eder saygilarimi sunarim...

Nur Özada
Nur Özada - 10 yıl Önce

rabbim size yardımcı olsun şans getirsin mutlu olun bu yolda başarısızlık değil hep başarı daimi olsun sizinle tebrik ederim

sadettin kutlu
sadettin kutlu - 10 yıl Önce

mustafa kardeşime yüce allah'tan başarılar dilerim kendisi başarılı bir insan kazanacağına inancım tamdır.

gerzeli
gerzeli - 10 yıl Önce

sayın yoğurtçu adaylığınız hayırlı olsun.şunuda belirtmeden gecemeyeceğim.gerzede adınız mhp li oluşunuz ile bilinirken geçen dönem mhp den meclis üyeliğine getirilmemeniz dolayısıyla partinize küserek gidip ismi cismi belli olmayan seçimden sonra hemen gerzeyi terk eden yani birlerinin maşası olan bir şahsın adaylğını destekleyerek seçim süresince ona destek olup partınızı kötülediniz.şimdik insanın aklına şu geliyor baskı sonucu mu aday gösterıldınız.gösterilmeseydınız şayet yıne başka birilerini mi destekleyecektınız.umarım geçmişteki hatalarınız yeniden tekrar etmezsiniz.adaylığınız yenıden hayırlı olsun... (sevgili editör umarım yayınlarsınız)

MURAT DÖGEL  HATAY
MURAT DÖGEL HATAY - 10 yıl Önce

kardeşim mustafa sana hatay dan sevgilerimi yolluyorum sen herşeye yakışırsın rabbim gönlüne göre versin

tuncay
tuncay - 10 yıl Önce

abi sen bu işi yaparsın....inanıyorum sana herşeyden önemlisi herkesi ve bütün köyleri tanıman büyük avantaj


banner381
SIRADAKİ HABER