Osman Pamukoğlu: CHP’den Adaymı?

Hak ve Eşitlik Partisi eski genel başkanı emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, CHP'den aday olması durumunda partinin oylarını 3-4 puan arttıracağını savundu.

Osman Pamukoğlu: CHP’den Adaymı?

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) eski Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, 1 Kasım seçimlerinde CHP'den milletvekili adayı olacağı söylentilerine açıklık getirdi.

"CHP'DEN RESMİ TEKLİF YOK"

Haberler.com'a değerlendirmelerde bulunan Pamukoğlu, CHP'den kendisine gelen herhangi bir resmi teklif olmadığını belirterek, "Hakkımda 'CHP'ye katılacak' yönünde çıkan haberler benim bile tahmin edemeyeceğim bir heyecan yarattı. CHP tarafından şahsıma iletilen herhangi bir resmi teklif yok. Partinin içinden beni isteyenler var. Gençler arasında heyecan yaratan bir ekibiz" dedi.

"PARTİNİN OYLARINI 3-4 PUAN ARTTIRIRIM"

CHP'ye katılması halinde 1 Kasım seçimlerinde partinin oylarını önemli ölçüde artıracağını savunan Pamukoğlu, "CHP'nin oylarını 3-4 puan arttıracağımı düşünüyorum. 1 Kasım seçimlerinde de 7 Haziran seçimlerine benzer bir tablonun ortaya çıkacağı kanaatindeyim" şeklinde konuştu.

HEPAR SEÇİMLERE KATILMAYACAK

Emine Ülker Tarhan liderliğindeki Anadolu Partisi'nden sonra HEPAR'da Hak ve Eşitlik Partisi de (HEPAR) 1 Kasım'da yapılacak genel seçimlere katılmıyor. Haberi bizzat HEPAR Genel Başkanı Recep Bakırcı verdi. Onursal başkanları Osman Pamukoğlu ile birlikte Antalya'daki ' Türkiye ve Terör' konulu konferansa katılan Bakırcı; 1 Kasım'daki seçim sonuçlarında 7 Haziran'dan farklı bir tablo çıkmasını tahmin etmedikleri için seçimlere girmeyi düşünmediklerini duyurdu.

 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2015, 09:37

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
eyvallah
eyvallah - 9 yıl Önce

türk hava yollari'misin bee osman paşam

Y:OZAN
Y:OZAN - 9 yıl Önce

ülkemizde devlet yöneticiligine aday olan,veya parti kurmus herhangi bir müslüman kisi,veya kisiler her seyden önce,bir yöneticide bulunmasi gereken özellikleri siralamasi gerekir.burasi sümme hasa herhangi bir ejnebi ülkesi degil burasi türkiye,ve halkinin % 99 müslüman diye söylenen bir ülke... yoksaki sirf yönetici olmak,problem degil insanlarin nasil yönetilecegi önemlidir.sirf dünya cikarlari,veya körü,körüne yanlis yol izleyenler nasil ahirette Allah c.c. hesap verirler bilemeyiz.toplum yönetecisini secerken secilen kisilerde manevi özelliklerin olmasina göz ardi etmemelidir .yoksaki bugün ejnebi dünya devletlerine baktigimizda,müslüman ülkelerinin bir cogundan daha iyi yönetilen ülkeler,bunlarin nedeni sebeplerini kisi kendisine sorup ona görede secimini yapmalidir .syglr.

Göbeğini Kaşıyan Adam!
Göbeğini Kaşıyan Adam! @Y:OZAN - 9 yıl Önce

y:ozan rumuzlu kişi. yorumunuzu okuduktan sonra şunu merak ettim. siz konuk yazar bekir demirci'nin "açım aç..." başlıklı köşe yazısını okudunuz mu?gka

Y:OZAN
Y:OZAN - 9 yıl Önce

cvb yazmiş olduğum yorumumda,hemde çok açik bir şekilde,fakat kin nefretinizden bunu anlayamayacak kadar sizleri idiyolijiniz kusura
bakmayin kör etmiş;!!! zaten rümuzun her şeyi açikliyor,syglr

Göbeğini Kaşıyan Adam!
Göbeğini Kaşıyan Adam! @Y:OZAN - 9 yıl Önce

y:ozan rumuzlu kişi. "cvb yazmış olduğum yorumumda" demişsiniz ama konuk yazar bekir demirci'nin "açım aç..." başlıklı köşe yazısına yazmış olduğunuz bir yorum gözükmüyor. editör yayınlamadı mı acaba?gka

banner381
SIRADAKİ HABER