Başarılı sporculardan ziyaretler

Türkiye finaline katılmaya hak kazanan küçük voleybolcular Kaymakam ve Belediye Başkanını makamında ziyaret ettiler.

Başarılı sporculardan ziyaretler
Yapılan bölge maçları sonucunda Türkiye finaline katılmaya hak kazanan Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulunun küçük erkek voleybol takımı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, İlçe Spor Müdürü Sümeyha Çalmaz, Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Müdürü Yılmaz Ergün ve antrenörleri Murat Olgunsoy ile beraber ilk olarak Gerze Kaymakamı Metin Kubilayı ziyaret ettiler.
Ziyaret esnasında başarılı sporcuları kutlayan Metin Kubilay, kendilerini altın olarak nitelendirdiği öğrencileri ilk üçe girmeleri durumunda altınla ödüllendireceğini söyledi.
O sırada kaymakamlıkta ziyaret amaçlı olarak bulunan ünlü tiyatrocu Abdullah Şahin, bu tablodan çok mutlu olduğunu ve televizyonlarda yapacağı programlarla başarılı çocukları ve ilçeyi tüm Türkiye’ye tanıtacağını söyledi.
Daha sonra aynı ekip Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’yı ziyaret etti. Gerze’mizin ismini Türkiye’ye duyuran öğrencilerimizle gurur duyduğunu söyleyen Osman Belovacıklı, takımdan idarecisine kadar herkesi tek tek kutladığını, yapılacak finaller sonrası daha başarılı sonuçla döneceklerine inandığını belirttikten sonra, sonuç ne olursa olsun tüm Gerze’nin kalbini kazanan küçük sporcularımızın ödüllendirileceği sözünü verdi.
















Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet alıcı
ahmet alıcı - 13 yıl Önce

teşekkürler n. murat olgunsoy ve teşekkürler çocuklar

banner381
SIRADAKİ HABER