Gerze Esnaf Spor Giresun’da

Gerze Esnafspor U19 futbol takımı, 2010-2011 sezonu U19 Türkiye Futbol Şampiyonası 1.Kademe müsabakaları için Giresunda.

Gerze Esnaf Spor Giresun’da
12-15 Mayıs 2011 tarihleri arasında oynanacak karşılaşmalarda 6 takım mücadele edecek.

Üçerli iki grup halinde oynanacak maçlarda grup liderlerinin yapacağı maç, daha sonra 24 takımın mücadele edeceği 2. Kademeye gidecek takımı belirleyecek.

Gerze Esnaf Spor’un ilimizi temsil edeceği Giresun grubunda; Sinop’tan Gerze Esnafspor, Trabzon’dan Telekomspor ve İdmanocağı, Ordu’dan A.Soyaspor, Amasya’dan Merzifon Yeni Çeltek ve Samsun’dan Irmak Sanayispor takımları bulunuyor.

11 Mayıs Çarşamba günü Giresun grubunda mücadele edeceği 6 takım için yapılan kura çekimi sonrası temsilcimiz , Trabzon Telekomspor ve Merzifon Yeni Çeltekspor ile beraber A grubunda yer aldı. B grubunda ise Trabzon İdman Ocağı, Ordu Soyaspor ve Samsun Irmak Sanayi bulunuyor.

İlk günü maç yapmadan bay geçen temsilcimiz Gerze Esnafspor, ilk maçını 13 Mayıs Cuma günü saat 15.00’de, Trabzon Telekomspor-Merzifon Yeni Çeltekspor maçının galibiyle oynayacak.

Gerze gündem habercilik olarak Gerze Esnafspor'a başarılar dileriz.

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Serhat SAATCİ
Serhat SAATCİ - 13 yıl Önce

Esnafspor'umuza,tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum.Ayrıca tüm Gerze halkının bu takımla gurur duyması gerektiğini de belirtmek isterim.İnşallah orada da her şey yolunda gidecektir...Yolumuz açık olsun...

banner381
SIRADAKİ HABER