Nefesleri Kesen Yarışlar Sonuçlandı.

Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın çekişmeli geçen Sinop ayağı Sinoplulara büyük heyecan yaşattı.

Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın Sinop’ta yapılan 3. ayak yarışları sona erdi.

 

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonun düzenlediği ve toplamda 21 araç ve 42 sporcuyla yapılan Türkiye Off-Road Şampiyonasının Sinop ayağına, Sinop Valiliği ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü de katkı sağladı.

 

Birinci etabı Akliman’da, seyirci etabı denilen 2. Etabı ise Bostancılı’da yapılan yarışlar, 2 gün boyunca toplam 79 kilometreden oluştu.

 

2 günlük nefesleri kesen ve sporcuların zaman zaman zor anlar yaşadığı bu yüzden çeşitli nedenlerle 17 aracın tamamlayabildiği yarışların sonunda genel klasmanda, birinciliği Sinop'tan Bülent Cevdet Durdu-Barış Güner alırken, Onur Alptekin-Tamer Akdağ ikinciliği, Yunus Ayhan-Bilal Karamemiş ikilisi de üçüncülüğü aldı.

 

Yarışların ardından akşam düzenlenen törende, dereceye girenlere kupa ve ödülleri Sinop Valisi Yasemin Özata Çetinkaya, Vali Yardımcısı Kaya Çelik, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şefaattin Serten, İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Öztürk tarafından verildi.

 

Türkiye Off-Road Şampiyonası bir yılda toplam 7 etapta yapılıyor. Sporcuların bu 7 yarışta aldıkları puanlarla Türkiye şampiyonu belli oluyor.

 

Türkiye Off-Road Şampiyonasının bir sonraki 4. ayak yarışları, 5-6 Eylül tarihlerinde Bursa'da düzenlenecek.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2015, 10:04

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER