İşte Kent Bilinci

Gerze Meslek Yüksek Okulu öğrencileri bahar temizlik kampanyası başlatarak örnek bir davranış sergilediler.

İşte Kent Bilinci

  Doğanın kış uykusundan uyanışının tüm belirtilerini dolu dolu ve tüm renkleri ile yaşadığımız günlerden geçerken, ilçemizin yaz mevsimine da hazırlanması gerektiğinin bilincinde olan Gerze Meslek Yüksekokulunun kent bilinci gelişmiş öğrencileri ilçede bahar temizliği kampanyası başlattılar.

  Bugün saat 12.30’ da başlatılan kampanyaya Gerze Liman Başkanı Rüstem Akçay, Gerze Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Halil Turgut, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldılar.

  Yaşadığı kente sahip çıkmanın en güzel örneklerinden birini veren üniversiteliler, ilçemiz sahilini boydan boya geçerek sahil bandını pırıl pırıl bir görünüme kavuşturdular. Havanın sıcaklığı nedeniyle terleyen gençler, kampanyanın bitiminde kendilerini iskele mevkiinde denize atarak serinlediler ve böylelikle deniz sezonunu da biraz erken de olsa açmış oldular.

  Bu arada bu duyarlı öğrencilerimizin öğrenimlerini sürdürdükleri Gerze Meslek Yüksekokulu logosunun mendirekte dört büyük futbol takımının yanındaki hak ettiği yerini aldığını ve alana hoş bir görsellik kattığını da belirtelim.

  Üniversite gençliğinin gösterdiği bu örnek davranışın ilçedeki diğer tüm eğitim kurumlarına da örnek olmasını ve yaz mevsimine tertemiz bir Gerze görüntüsüyle girmeyi diliyoruz.













































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2013, 13:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
ibrahim yavuz
ibrahim yavuz - 11 yıl Önce

gerçekten çok güzel bir hizmet

banner381
SIRADAKİ HABER