Gazi’ de İki Açılış Birden

Yenilenen okul kütüphanesi ve teknolojik tasarım sergisi açıldı.

Gazi’ de İki Açılış Birden

  Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Çok amaçlı salonunda yapılan açılışlara, İlçe Kaymakamı Metin Kubilay, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Okul ve kurum müdürleri ile öğrenci velileri katıldı.

  Okul müdürü Yılmaz Ergün’ ün açış konuşmasından sonra Gazi Mustafa Kemal İlköğretim okulu öğrencilerinin teknoloji tasarımı ve görsel sanatlar derslerinde öğretmenleri ile birlikte hazırladıkları el emeği eserlere ait sergi Kaymakam Metin Kubilay tarafından açıldı.

  Sergi açılışını müteakip İlçemiz Sağlık Ocağı Aile Hekimi Hakan Uzun’ un annesi merhum Melahat Uzun’ un anısına maddi katkılarda bulunularak, yeni masa, sandalye ve perdelerle yeniden tefriş edilerek son derece modern bir görünüme kavuşturulan kütüphanenin açılışı da yine Kaymakam Metin Kubilay tarafından gerçekleştirildi.

Konuklara yapılan ikramın sonunda açılışlar sona erdi.















































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2012, 15:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN BODUR............
HÜSEYİN BODUR............ - 12 yıl Önce

emeği̇ gecenlere en kalbi̇ duygularimla teşekkürü bi̇r borc bi̇li̇yorum..hele, hele yilmaz öğretmeni̇n olduğu yerde başari kaçinilmazdir...eski̇ i̇lk okulum olmasi hasabi̇yle dahada onur ve gurur duyduğumu i̇fade edi̇yor saygilar sunuyorum.

banner381
SIRADAKİ HABER